Λέιβερ: “Ο Φέντερερ δεν θα ξεπεραστεί ποτέ”

Ο θρύλος του αθλήματος, Ροντ Λέιβερ πιστεύει πως η θέση του Ρότζερ Φέντερερ ως GOAT του αθλήματος είναι δεδομένη ακόμα και αν οι δύο διεκδικητές του τίτλου αυτού τον ξεπεράσουν σε Slams…

Σπουδαία λόγια που “μαλακώνουν” τρόπον τινά για τους φίλους του Ρότζερ Φέντερερ το γεγονός ότι θέση του ως του κατόχου των περισσότερων Slams είναι πιο επισφαλής από ποτέ, έκανε ο Ροντ Λέιβερ.

Ο 81χρονος πλέον θρύλος του αθλήματος έρχεται να καθησυχάσει τους φίλους του 38χρονου Ελβετού πως η θέση του ως κορυφαίου στο άθλημα του τένις έχει ήδη “καπαρωθεί”.

“Πρώτα

απ’όλα, ο ίδιος αισθάνεται μια χαρά με το γεγονός ότι μπορεί να τον περάσουν και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Εγώ του δίνω σημαντικές πιθανότητες να κερδίσει το επερχόμενο Αυστραλιανό Όπεν”.

“Οι Φέντερερ, Ναδάλ και Τζόκοβιτς είναι τεράστιοι πρωταθλητές. Αλλά ο Φέντερερ έχει πια ξεπεράσει το ίδιο το τένις και γενικότερα τον παγκόσμιο αθλητισμό με τρόπο που ουδείς στο παρελθόν έχει κατορθώσει”.

“Είναι ο πιο αναγνωρίσιμος αθλητής στον κόσμο και η καλύτερη διαφήμιση για το τένις”, ανέφερε ο Λέιβερ που θα δώσει φυσικά το “παρών” στο τουρνουά που φέρει το όνομά του (Laver Cup) και θα απολαύσει διά ζώσης για ακόμη μια φορά τον Ρότζερ Φέντερερ μαζί μάλιστα με τον Ράφα Ναδάλ.

Κώστας Αϊτάκης

The post Λέιβερ: “Ο Φέντερερ δεν θα ξεπεραστεί ποτέ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα