Του χρόνου θα “χτυπάω” τους Top

O Άντι Μάρει θέλει μερικούς μήνες ακόμα για να επιστρέψει στην καλύτερή του κατάσταση

Με αργά αλλά σταθερά βήματα συνεχίζει ο Άντι Μάρει την προσπάθεια επανόδου στο ATP Tour, μετά τον απειλητικό, για την καριέρα του, τραυματισμό στο ισχίο.

Ο Σκωτσέζος, αφού έμεινε έξι μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης και είχε βιαστεί να προαναγγείλει την απόσυρσή του από το επαγγελματικό τένις, βρίσκεται στο τελικό στάδιο επανόδου, αγωνιζόμενος σε μικρότερα τουρνουά της ATP.

Σε

συνέντευξή του, δήλωσε ότι το 2020 θα είναι σε θέση να διεκδικεί και πάλι μεγάλους τίτλους, πλησιάζοντας τους κορυφαίους αντιπάλους του Φέντερερ, Ναδάλ και Τζόκοβιτς.

“Για πολλά χρόνια, αντιμετώπιζα αυτούς τους τρεις. Τις περισσότερες φορές έχανα αλλά πάντα ένιωθα ότι θα βγω στο court και μπορώ να τους κερδίσω. Δεν ξέρω αν θα είναι ευχάριστο τώρα να τους αντιμετωπίσω και να ξέρω ότι θα χάσω ή ότι δεν έχω ελπίδα απέναντί τους. Θα είναι μια ψυχολογική πρόκληση. Πρέπει να είμαι υπομονετικός και να μην περιμένω πολλά τόσο σύντομα.

“Όμως, ίσως σε 4-5 μήνες μπορώ να φτάσω ξανά στο επίπεδό τους. Μπορώ να τους πλησιάσω και πάλι. Χτυπάω και πάλι τη μπάλα καλά. Σωματικά πρέπει να βελτιωθώ αρκετά και στην εξέλιξη του χρόνου, ελπίζω να γίνω και πάλι πιο γρήγορος. Νομίζω ότι θα τα καταφέρω” είπε στο Sky Sports ο 32χρονος Σκωτσέζος.

Ο Μάρει θα αγωνιστεί στο Ασιατικό swing, ξεκινώντας απ’το νεοσύστατο τουρνουά Zhuhai Open (μαζί με Κύριο, Τσιτσιπά) στις 23 Σεπτεμβρίου και στη συνέχεια θα παίξει σε China Open και Shanghai Masters.

Παράλληλα, περιμένει και τη συμμετοχή του με την Εθνική ομάδα Davis Cup της Βρετανίας, 18-24 Νοεμβρίου στη Μαδρίτη.

The post Του χρόνου θα “χτυπάω” τους Top appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα