Λάρνακα: “Διπλή” πρόκριση για την Παπαμιχαήλ

Συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις και το νικηφόρο σερί της η Δέσποινα Παπαμιχαήλ στο ITF Pro τουρνουά των 35.000 δολαρίων στη Λάρνακα. Η 31χρονη Ελληνίδα τενίστρια έκανε το 2/2 στο κυρίως ταμπλό, και εξασφάλισε την παρουσία της στα προημιτελικά των μονών.

Συγκεκριμένα, η Παπαμιχαήλ επικράτησε της 28χρονης Κροάτισσας, και No4 του ταμπλό, Τένα Λούκας, με 4-6, 6-2, 6-1, μετά από 2 ώρες και 7 λεπτά στο Court 7. Στην πρεμιέρα της είχε κερδίσει την

21χρονη Γερμανίδα, Τζούλια Μίντεντορφ, με 6-1, 6-3.

Στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει την 32χρονη Ρουμάνα, και No6 του ταμπλό, Αντρέεα Μίτου, με στόχο την τρίτη διαδοχική νίκη και την πρόκριση στα ημιτελικά. Την ίδια ώρα, η Δέσποινα έχει εξασφαλίσει και την 4άδα στα διπλά, μαζί με την Φρανσέσκα Τσούρμι.

Η κορυφαία Ελληνίδα διπλίστρια πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πλάι της 21χρονης από τη Μάλτα, κόντρα στις Σουανγιού Τσεν (Κίνα) και Λύγια Χριστοδούλου (Κύπρος), με 6-1, 6-1. Στον πρώτο γύρο είχαν bye πρόκριση και απέχουν μία νίκη από τον τελικό.

Στα ημιτελικά των διπλών βρίσκεται και η Ελένη Χριστοφή, που συνεργάζεται με την Νεφίσα Μπερμπέροβιτς (Βοσνία Ερζεγοβίνη). Μετά τη bye πρόκριση από τον πρώτο γύρο, νίκησαν στις 8άδα τις Γερμανίδες, Λάουρα Μπόενερ και Σαντάλ Σοβάντ, με 6-3, 6-3.

The post Λάρνακα: “Διπλή” πρόκριση για την Παπαμιχαήλ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα