Στην Κίνα ο Παγδατής, δεν πάει Indian Wells

13:05 3/3/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο Μάρκος Παγδατής θα αγωνιστεί την επόμενη εβδομάδα στο Τσάλεντζερ του Ζουχάι, στην Κίνα, και θα απουσιάσει από το Indian Wells Masters των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής…

Ο Κύπριος πρωταθλητής αν και πέρυσι έφτασε μέχρι την φάση των “16” του Indian Wells Masters, δεν θα μπορέσει φέτος να υπερασπιστεί τους βαθμούς που κατέκτησε με την πορεία του.

Αυτό, γιατί δεν θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ ώστε να αγωνιστεί στο φετινό Indian Wells

Masters. Ο Μάρκος Παγδατής βρίσκεται χαμηλά στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ (Νο128) και δεν θέλει να ρισκάρει παίζοντας από τα προκριματικά στην διοργάνωση.

Αντ’ αυτού, θα βρεθεί στο Ζουχάι της Κίνας για να αγωνιστεί σε Τσάλεντζερ τουρνουά, στο οποίο θα βρίσκεται και στο Νο2 του ταμπλό.

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε η κλήρωση στο τουρνουά. Ο 33χρονος Κύπριος περνάει bye τον 1ο γύρο, ενώ στον 2ο θα παίξει με έναν εκ των Άλεξ Μόλκαν (Νο343) και Ξιν Γκάο (Νο543).

Πιθανός αντίπαλος του Μάρκου στην φάση των “16” είναι το Νο12 του ταμπλό Βίκτορ Γκάλοβιτς, ενώ ο Ισραηλινός Ντούντι Σέλα είναι ο πιθανότερος αντίπαλος του Κύπριου πρωταθλητή στην “8αδα”.

Στα ημιτελικά, ο Παγδατής διασταυρώνεται με τον Ιάπωνα Χιρόκι Μορίγια, Νο4 του ταμπλό, ενώ ο φορμαρισμένος Καναδός Μπρέιντεν Σνουρ είναι στην Νο1 θέση της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Στην Κίνα ο Παγδατής, δεν πάει Indian Wells appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα