Ο Ντε Μινόρ στον τελικό της Αττάλεια

Ο Άλεξ Ντε Μινόρ κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Νταβίντ Γκοφάν στον πρώτο ημιτελικό της Αττάλεια, επικρατώντας με 6-4, 3-6, 6-2.

Ο 21χρονος Αυστραλός πραγματοποίησε δύο εξαιρετικά σετ, τα οποία του έδωσαν την ευκαιρία να προκριθεί στον τελικό και να διεκδικήσει τον 4ο τίτλο στη καριέρα του.

Ο Νο.23 στο κόσμο ξεκίνησε εντυπωσιακά το παιχνίδι, έχοντας τρομακτικά ποσοστά στο δικό του πρώτο σερβίς, καταφέρνοντας να κερδίσει όλους τους πόντους που παίχτηκαν(11/11). Το μοναδικό μπρέικ

που έκανε στο ξεκίνημα κόντρα στον Γκοφάν του αρκούσε για να κερδίσει το εναρκτήριο σετ.

Ο Βέλγος, Νο.16 της παγκόσμιας κατάταξης, έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο σετ, κάνοντας αυτός τη φορά αυτή μπρέικ νωρίς και διατηρώντας το δικό του σερβίς ως το τέλος, ισοφάρισε σε 1-1.

Το ματς οδηγήθηκε στο τρίτο και καθοριστικό σετ πια, εκεί ο Άλεξ Ντε Μινόρ μπήκε αποφασισμένος να πάρει το παιχνίδι. Οι τρομερές επιστροφές στα σερβίς του αντιπάλου του(10/20, 50%), του έδωσαν την ευκαιρία να κάνει τρία παρακαλώ μπρέικ και όπως ήταν αναμενόμενο να επικρατήσει με ευκολία και να πάρει αυτός τη πρόκριση για τον τελικό της Αττάλεια.

Εκεί θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Αλεξάντερ Μπούμπλικ, τον 23χρονο τενίστα από το Καζακστάν, ο οποίος κέρδισε στον άλλο ημιτελικό τον Γάλλο Τζέρεμι Σαρντί, με 6-4, 6-7(4), 6-3. Ο Μπούμπλικ θα διεκδικήσει τη κατάκτηση του πρώτου του τίτλου σε επίπεδο ATP Tour στη καριέρα του, με την πρόκληση να είναι μεγάλη για τον ίδιο.

The first man into an ATP singles final in 2021!

@alexdeminaur defeats Goffin 6-4, 3-6, 6-2 to reach the final of the #AntalyaOpen pic.twitter.com/ACtSnJg0w7

ATP Tour (@atptour) January 12, 2021


ANTALYA OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Ο Ντε Μινόρ στον τελικό της Αττάλεια appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα