Ιβανίσεβιτς για τραυματισμό Τζόκοβιτς: “Δεν υπάρχει μεγάλη ανησυχία”

22:27 4/1/2024 - Πηγή: Tennis24

Ο προπονητής του Νόβακ Τζόκοβιτς, Γκόραν Ιβανίσεβιτς, δεν έδειξε να ανησυχεί για τον τραυματισμό στον καρπό του Σέρβου κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Άλεξ ντε Μινόρ όπου ηττήθηκε στα δύο sets, με τον Κροάτη να τονίζει ότι ο Αυστραλός έπαιξε πολύ έξυπνα. 

“Νομίζω ότι ο Άλεξ έπαιξε πολύ καλά και με έξυπνη τακτική. Ο Νόλε ναι έχει πρόβλημα με τον καρπό, αλλά είναι σημαντικό να είναι έτοιμος σε 10-11 μέρες που θα ξεκινήσει το Australian Open.”, είπε ο Ιβανίσεβιτς

“Σίγουρα

θα πάρει μερικές μέρες άδεια και μετά θα αρχίζει να προπονείται σιγά-σιγά. Δεν νομίζω ότι υπάρχει μεγάλη ανησυχία. Ήρθε εδώ (σ.σ Περθ) για να παίξει μερικά ματς. Έπαιξε τρία ματς και έκανε γενικά μια καλή προετοιμασία κάτι που χρειαζόταν ουσιαστικά για το Australian Open.”

Αξίζει να αναφερθεί ότι και οι δηλώσεις του Τζόκοβιτς κυμάνθηκαν στο ίδιο επίπεδο με τον Σέρβο και Νο1 του κόσμου να μην δείχνει να ανησυχεί από τον τραυματισμό του. “Πιστεύω πως θα είμαι καλά. Δεν είναι κάτι νέο για μένα, έχω περάσει πολλές φορές απ’ αυτές τις καταστάσεις και ξέρω τι πρέπει να κάνω. Τα 2 από τα 3 τελευταία χρόνια τραυματίστηκα ακριβώς πριν από το Australian Open και κατάφερα να κερδίσω 2 τίτλους, οπότε ελπίζω να μην χάσω αυτή τη φορά. Θα δουλέψουμε για να φέρω το σώμα μου στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ώστε να μπορέσω να αποδώσω σε υψηλό επίπεδο σε όλο το Australian Open.”

Το Australian Open θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 14-28 Ιανουαρίου.

The post Ιβανίσεβιτς για τραυματισμό Τζόκοβιτς: “Δεν υπάρχει μεγάλη ανησυχία” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα