Ιβανίσεβιτς: Αυτό πρέπει να κάνει ο Κύργιος

Συμβουλές προς τον Νικ Κύργιο για να αρχίσει να εκμεταλλεύεται το απύθμενο ταλέντο του και να κερδίζει, έδωσε ο Γκόραν Ιβανίσεβιτς σε συνέντευξη που έδωσε στο επίσημο κανάλι του Australian Open στο Youtube.

O νυν προπονητής του Νόβακ Τζόκοβιτς και πρώην πρωταθλητής του Wimbledon, ανέλυσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Κύργιος μέσα και

έξω από το court και δεν τον αφήνουν να βγάλει αυτό που μπορεί, δίνοντας συμβουλές στον Ελληνοαυστραλό για να το ξεπεράσει.

“Έχει κάποια θέματα, βαθιά μέσα του. Είναι ο χειρότερος αντίπαλος του εαυτού του και ξέρω πως αισθάνεται γι’αυτό. Παλεύει με 100 ανθρώπους, μερικές φορές θέλει να αποδείξει κάτι που είναι αδύνατο να αποδειχθεί.

“Όμως, δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για το ταλέντο του γιατί είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο τένις. Είναι ένας τενίστας που μπορεί να κερδίσει Grand Slams. Μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε, όποτε θέλει. Για μένα, είναι ο καλύτερος σέρβερ στο tour. Κάνει ότι θέλει με τη μπάλα” είπε ο Ιβανίσεβιτς.

“Γίνεται ολοένα και καλύτερος και σίγουρα μια μέρα θα το μετανιώσει αν δεν καταφέρει να αλλάξει. Θα είναι κρίμα ένας τόσο ταλαντούχος αθλητής να μην μπορέσει να κερδίσει Grand Slam μια μέρα.

“Ελπίζω να αλλάξει γιατί κατά βάθος είναι ένα πολύ καλό παιδί. Το τένις χρειάζεται τον Κύργιο και ο Κύργιος χρειάζεται το τένις. Μπορεί σίγουρα να κερδίσει ένα Grand Slam στο μέλλον και ελπίζω να καταφέρει να αλλάξει”

The post Ιβανίσεβιτς: Αυτό πρέπει να κάνει ο Κύργιος appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα