Ήττα-πισωγύρισμα για Βαβρίνκα – VIDEO

22:01 4/2/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο Σταν Βαβρίνκα έπαιξε με τη φωτιά και το πλήρωσε στον πρώτο του γύρο στη Σόφια και εντέλει ηττήθηκε από τον περσινό φιναλίστ Μάριους Κόπιλ.

Η πολύ εικόνα που έδειξε στη Ντόχα φέτος και οι ενθαρρυντικές εμφανίσεις του Αυστραλιανού Όπεν δεν είχαν την ανάλογη συνέχεια στη Σόφια για τον Σταν Βαβρίνκα.

Ο Νο57 τενίστας στον κόσμο μπήκε εντυπωσιακά στο ματς κόντρα στον Μάριους Κόπιλ κερδίζοντας το πρώτο σετ μέσα σε είκοσι λεπτά, είχε break point ευκαιρίες στην αρχή του δεύτερου σετ

για να πάρει για τα καλά τα ηνία του αγώνα, όμως, δεν το έπραξε και το “πλήρωσε”.

Ο εξαιρετικός σε συνθήκες indoor hard court Ρουμάνος έκανε τη μεγάλη ανατροπή με 3-6, 7-6(5), 6-4 και πήρε δίκαια την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο όπου λογικά πετυχαίνει τον Φερνάντο Βερντάσκο.

Παρότι μπήκε φορτσάτος στο ματς ο Σταν με μεγάλη αξιοπιστία από τη γραμμή του σερβίς και καλά groundstrokes, προϊόντος του αγώνα έχανε όλο και περισσότερο τη δυναμική και την αυτοπεποίθησή του.

Ο περσινός φιναλίστ Κόπιλ, αντίθετα, κέρδιζε ολοένα και περισσότερο έδαφος στο ματς, πήρε το “οριακό” δεύτερο σετ στο tie break και με ένα καθοριστικό break στο τρίτο σετ πέτυχε μία από τις πιο σημαντικές νίκες της καριέρας του.

Στο μοναδικό άλλο ματς του βασικού ταμπλό στο πρόγραμμα της μέρας, ο νεαρός wild card Βούλγαρος Αντριάν Αντρέεφ πάλεψε στα ίσια κόντρα στον Νο45 τενίστα στον κόσμο, Ματ Έμπντεν αλλά ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 6-3, 4-6, 7-6(5) κερδίζοντας όμως και με το παραπάνω το χειροκρότημα του κοινού.

Δευτέρα, 4/4: 1ος γύρος Sofia Open

Copil (Romania) beat Wawrinka (Switzerland) 3-6 7-6(5) 6-4
Ebden (Australia) beat Andreev (Bulgaria) 6-3 4-6 7-6(5)

SOFIA OPEN SINGLES DRAW | OOP | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Ήττα-πισωγύρισμα για ΒαβρίνκαVIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα