“Ο Τζόκοβιτς δεν μπορεί να κερδίσει τον Ναδάλ στο Roland Garros”

14:33 4/2/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο Λούκας Πούιγ σε πρόσφατη συνέντευξή του, τόνισε πως ο Ράφαελ Ναδάλ θα είναι ανίκητος και στο φετινό Roland Garros, επισημαίνοντας πως ούτε ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα καταφέρει να ανακόψει την πορεία του Ισπανού…

Ο ημιφιναλίστ του φετινού Αυστραλιανού Όπεν, Λούκας Πούιγ, μίλησε σε Ιταλικά μέσα για την πορεία του στο Grand Slam της Μελβούρνης φέτος, για την σκληρή ήττα του από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στα ημιτελικά, αλλά και το επικείμενο Roland Garros.

Ο

Γάλλος αναφέρθηκε στην μονομαχία Ναδάλ-Τζόκοβιτς στο Παρίσι, τονίζοντας πως ο Ισπανός πρωταθλητής είναι σαν να παίζει στο σπίτι του και θα έχει μεγάλο πλεονέκτημα σε μια ενδεχόμενη μεταξύ τους κόντρα στη Γαλλία τον Μάιο.

“Ο Ναδάλ είναι πραγματικός Ναδάλ στο Γαλλικό Όπεν. Είναι σαν να παίζει στο σπίτι του. Ο Τζόκοβιτς δεν μπορεί να τον κερδίσει εκεί. Ακόμη και φέτος που είναι σε καλή κατάσταση, νομίζω πως ο Ράφα είναι ανίκητος.

Στην Αυστραλία ο Νόλε ήταν πολύ καλύτερος. Κέρδισε εμένα εύκολα, και στον τελικό περιμέναμε ένα ντέρμπι, αλλά με τόσο λίγα αβίαστα λάθη, δεν μπορείς να τον κοντράρεις.

Στο Roland Garros πάντως, πιστεύω πως ο Ναδάλ θα του κάνει ακριβώς το ίδιο”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Ο Τζόκοβιτς δεν μπορεί να κερδίσει τον Ναδάλ στο Roland Garros” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα