Ήττα για Τιμ στο χώμα της Βιέννης!

16:28 8/6/2020 - Πηγή: Tennis24
Ο Ντομινίκ Τιμ γνώρισε την πρώτη του ήττα στη χωμάτινη επιφάνεια, στην μετά κορονοϊό εποχή, έστω και σε ανεπίσημο αγώνα, από τον εντυπωσιακό Σεμπάστιαν Όφνερ…

Μπορεί ο Νο3 τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, να μετρούσε μέχρι την Κυριακή έξι σερί νίκες στο Austrian Pro Series που διοργανώνεται στην Βιέννη, όμως το μεσημέρι

της Δευτέρας έπεσε θύμα έκπληξης.

Ο Τιμ ηττήθηκε με 7-6(4), 6-7(2), 6-4 από τον Αυστριακό Σεμπάστιαν Όφνερ, Νο163 τενίστα στον κόσμο και έμεινε μακριά από την 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα του θεσμού.

Αυτήν ήταν η 3η σερί νίκη για τον Όφνερ, ο οποίος χρειάστηκε να παίξει το καλύτερό του τένις για να αναδειχθεί νικητής έναντι του Dominator, ο οποίος ήταν γεμάτος νεύρα από την αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, μιας και υπέπεσε σε πάμπολλα αβίαστα λάθη.

Μπορεί ο αγώνας να ήταν ανεπίσημος, όμως ήταν ένα δυνατό τεστ για τον Τιμ, που μάλλον θέλει δουλειά ακόμη για να επιστρέψει στα γνωστά επίπεδα απόδοσης που πιάνει ως συνήθως στην αγαπημένη του επιφάνεια.

Φυσικά, δεν έλειψαν και οι στιγμές μαγείας από τον 26χρονο, με μερικά υπέροχα περάσματα είτε με το φόρχαντ του είτε με το μπάκχαντ του. Αυτά όμως, δεν έφτασαν για να του χαρίσουν ακόμη μια νίκη στο τουρνουά.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ήττα για Τιμ στο χώμα της Βιέννης! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα