Ιταλία: Στον τελικό των διπλών η Χριστοφή

Την πρόκριση για τον τελικό των διπλών του ITF Pro τουρνουά των 35.000 δολαρίων πήρε η Ελένη Χριστοφή, το οποίο διεξάγεται την τρέχουσα εβδομάδα στη Σάντα Μαργκαρίτα Ντι Πούλα της Ιταλίας. Αγωνίστηκε και στα μονά, μετρώντας μία νίκη και μία ήττα.

Συγκεκριμένα, η 25χρονη Ελληνίδα τενίστρια συνεργάζεται με την 20χρονη Βουλγάρα, Λία Καραταντσέβα, και βρίσκονται στην κορυφή του ταμπλό. Επικράτησαν σήμερα των Ιταλίδων Μπεατρίς Ρίσι και Ντενίς Βαλέντε με 6-3, 6-2 σε 69 λεπτά, και

πέρασαν στα ημιτελικά.

Με την απόσυρση, όμως, των Ενόλα Κιέζα (Ιταλία) και Πατρίσια Μαρία Τιγκ (Ρουμανία), με τις οποίες θα έπαιζαν στα ημιτελικά, έχουν εξασφαλίσει ήδη τη θέση τους στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Στον πρώτο γύρο είχαν bye, και στον τελικό θα αντιμετωπίσουν είτε τις Ιταλίδες, Κιάρα Φορναζιέρι και Έμα Οτάβια Γκιραρντάτο, είτε τις επίσης Ιταλίδες, Ελεονόρα Αλβίσι και Φεντερίκα Ουργκέσι.

Όσον αφορά τα μονά, η Χριστοφή ήταν στην κορυφή του προκριματικού ταμπλό, και με μία νίκη πήρε την πρόκριση για το κυρίως ταμπλό. Αρχικά είχε bye, και στον επόμενο γύρο των προκριματικών νίκησε τη συνομήλική της Κινέζα, Σιανγκρούγι Τζι, με 6-1, 6-2.

Στην πρεμιέρα της στο κυρίως ταμπλό έπαιξε με την 19χρονη Τσέχα, και Νο5 του ταμπλό, Λούσι Χαβκλίτσκοβα, και ηττήθηκε 7-5, 6-2, μετά από μία ώρα και 56 λεπτά παιχνιδιού στο Court 6 των ιταλικών εγκαταστάσεων.

The post Ιταλία: Στον τελικό των διπλών η Χριστοφή appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ιταλία, Χριστοφή,italia, christofi