Ισπανία: Πρωταθλήτρια στα διπλά η Χριστοφή!

Στην κορυφή των διπλών του ITF Pro τουρνουά των 35.000 δολαρίων της Ισπανίας είναι η Ελένη Χριστοφή, που έχοντας για παρτενέρ της την 23χρονη Λετονή, Ντανιέλα Βισμάνε πέτυχαν τρεις διαδοχικές νίκες και αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες.

Συγκεκριμένα, το δίδυμο της 25χρονης Ελληνίδας τενίστριας επικράτησε στον μεγάλο τελικό των No2 του ταμπλό, Ματίλντε Ζορζ (Πορτογαλία) και Νταϊάνα Μαρτσινκέβιτσα (Λετονία), με 6-4, 6-2, έπειτα από μία ώρα και 15 λεπτά αγώνα στο Court 2, και κατέκτησαν

τον τίτλο.

Για να φτάσουν ως εδώ, οι No3 του ταμπλό είχαν αρχικά bye, ενώ στα προημιτελικά πήραν τη νίκη απέναντι στις Έλενα Γιοβάνα Γκέισλερ (Γερμανία) και Μιν Λίου (Κίνα), με 6-1, 6-4. Στην 4άδα νίκησαν τις Σέλια Άνσον Σάντσες και Χάρο Εσκίβα Μπάνουλς, με 7-5, 6-3.

Αυτός είναι ο 3ος φετινός τίτλος για τη Χριστοφή στα διπλά της ITF, με τον πρώτο να είναι στο 15άρι του Ηρακλείου μαζί με τη Σαπφώ Σακελλαρίδη. Αγωνίστηκε στον 4ο τελικό της για φέτος, και είναι στο No267 της παγκόσμιας κατάταξης στα διπλά της WTA.

Όσον αφορά τα μονά η Ελένη έμεινε εκτός κυρίως ταμπλό. Στον 1ο προκριματικό γύρο είχε bye, μετέπειτα επικράτησε της 24χρονος Ισπανίδας, Λέιρε Σαν Χοσέ, με 6-0, 6-2, όμως στο τέλος έχασε από την 19χρονη Βρετανίδα, Σάρα Τάτου, με 6-4, 6-1.

The post Ισπανία: Πρωταθλήτρια στα διπλά η Χριστοφή! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα