Ηράκλειο: Στο κυρίως ταμπλό ο Θάνος

Ο Αριστοτέλης Θάνος θα αγωνιστεί για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά των 15.000$ ITF που διοργανώνεται στο Ηράκλειο Κρήτης

Ο Έλληνας πρωταθλητής και Νο8 στο ταμπλό των προκριματικών, απέκλεισε δύσκολα στον πρώτο γύρο τον Στέφανο Σχινά με 5-7, 6-1, 10-7, ενώ στη συνέχεια ξεπέρασε το εμπόδιο του κύπριου Ντάριους Έφτεκαρ με 6-0, 6-1. 

Ο

νεαρός Έλληνας τενίστας, που φάνηκε να βρίσκει ρυθμό μετά από τον πρώτο γύρο, δεν είχε κανένα πρόβλημα να επικρατήσει και του 21χρονου Αργεντινού Λορέντζο Χοακίν Ροντρίγκεζ με 6-2, 6-0 μπαίνοντας και πάλι στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης. 

Θυμίζουμε ότι την περασμένη εβδομάδα ο Θάνος είχε φτάσει μέχρι τη φάση των “16” γνωρίζοντας απίστευτο αποκλεισμό από τον Νο1 του ταμπλό και φιναλίστ του τουρνουά, τον Ιάπωνα Γιούτα Σιμίζου.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες ελληνικές συμμετοχές, ο Γιάννης Κουντουράκης έμεινε εκτός από τον πρώτο γύρο των προκριματικών από τον Κύπριο Χρήστο Αβραάμ με 6-1, 4-6, 10-7, ο Γιάννης Παπουνίδης ηττήθηκε επίσης στον πρώτο γύρο από τον Βρετανό Χάρι Γουέντελκεν με 4-6, 6-3, 10-3, ο Στέλιος Πούτης γνώρισε τον αποκλεισμό από τον Λιθουανό Μάτας Βασιλάουσκας με 6-0 6-3, ενώ και ο Χαράλαμπος Φούζας ηττήθηκε από τον Γερμανό Τζέρεμι Σίφρις με 6-2, 6-0. 

Εκτός δεύτερου προκριματικού γύρου βρέθηκε και ο Μάικλ Κλαρκ που εγκατέλειψε μετά το τέλος του δεύτερου γκέιμ του δεύτερου σετ κι ενώ βρισκόταν πίσω στο σκορ (6-4, 2-0) από τον Ιρλανδό Κλαν Μαγκουάιρ, ενώ τον αποκλεισμό γνώρισαν και οι Γιώργος Γαλενιάνος,  Αναστάσης Μανταλενάκης από τους Κάιλ Ρέι (Μ. Βρετανία) και Ντάριους Έφτεκαρ (Κύπρος) με 6-3, 6-3 και 4-6, 6-2, 10-7 αντίστοιχα. 

Εκτός από τον Θάνο, ο μοναδικός που κατάφερε να περάσει στον δεύτερο γύρο της προκριματικής φάσης ήταν ο Χρήστος Κεϊσίδης, ο οποίος αρχικά επικράτησε του Σλοβένου Μάτιτς Ντίμιτς με 6-2, 6-4, για να ηττηθεί στη συνέχεια από τον Αμερικανό Γουίλιαμ Γκρίφιθ με 6-2, 6-3. 

Θάνος Σταθόπουλος

The post Ηράκλειο: Στο κυρίως ταμπλό ο Θάνος appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα