“Ήμουν περισσότερο νευρική από κάθε άλλη φορά” – VIDEO

Η Σερίνα Γουίλιαμς αν και κατάφερε να επικρατήσει στο ντεμπούτο της στο φετινό Γαλλικό Όπεν, έδειξε αρκετές αδυναμίες στο παιχνίδι της, πράγμα που δεν μπόρεσε ούτε η ίδια να εξηγήσει στη συνέντευξη τύπου μετά το ματς…

Το πρώην Νο1 του κόσμου και κάτοχος 23 Grand Slam τίτλων, αν και έφερε σε πέρας την δοκιμασία της με την Βιτάλια Ντιατσένκο στον 1ο γύρο του Roland Garros, δεν ήταν η Σερίνα που είχαμε συνηθίσει.

Υπεράριθμα λάθη, ειδικά στο πρώτο

σετ, την βάρυναν με άγχος και το ματς έγινε ντέρμπι. Πως εξήγησε όμως την συγκεκριμένη παρουσία της, η 37χρονη Αμερικανίδα μετά το ματς ;

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη τύπου:

“Ήταν πολύ περίεργη η εμφάνισή μου. Είχα πολλά στο κεφάλι μου όλο αυτό το διάστημα και ξαφνικά ήμουν τόσο νευρική μέσα στο court. Δεν μπορούσα καν να κουνήσω το πόδι μου για ένα διάστημα.

Είπα στον εαυτό μου τότε: ‘Πρέπει να κάνεις κάτι οπωσδήποτε’. Είμαι πάντοτε νευρική όταν αγωνίζομαι σε Grand Slams, ειδικά στους πρώτους γύρους, αλλά αυτή τη φορά ξεπέρασα τα όρια. Δεν ξέρω πως συνέβη, για να είμαι ειλικρινής.

Έκανα πάρα πολλά λάθη. Ένιωθα συνέχεια πως χτυπούσα με το frame, ενώ συνήθως δεν χτυπάω μπάλες με το frame. Ήμουν πραγματικά εκτός παιχνιδιού στο πρώτο σετ και όσο περνούσε η ώρα έπαιζα ακόμη χειρότερα.

Από μια στιγμή και μετά όμως, ήξερα πως δεν μπορούσα να παίξω ακόμη πιο άσχημα. Η μόνη επιλογή ήταν να ανεβάσω τον ρυθμό μου. Αυτό είπα στον εαυτό μου, έμεινα θετική και γύρισα τον αγώνα, παρότι έκανα μια τόσο περίεργη αρχή”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Ήμουν περισσότερο νευρική από κάθε άλλη φορά” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα