Έρχεται το επόμενο επεισόδιο του Fate of Altantis στο Assassin's Creed Odyssey

Και το όνομα αυτού Torment of Hades.

Το δεύτερο επεισόδιο του DLC "The Fate of Atlantis”, στο Assassin's Creed Odyssey, εμπνευσμένο από τη μετά θάνατον ζωή στην ελληνική μυθολογία, θα κυκλοφορήσει στις 4 Ιουνίου, όπως ανακοίνωσε η Ubisoft.

Το The Fate of Atlantis

- Torment of Hades θα συνεχίσει την ιστορία που ξεκίνησε από το Fields of Elysium, το οποίο κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα. Οι κριτικές του Steam για το DLC είναι προς το παρόν "πολύ θετικές", υποδεικνύοντας ότι αξίζει να του ρίξετε μια ματιά εάν σας άρεσε το βασικό παιχνίδι. Το Torment of Hades είναι το δεύτερο από τα τρία επεισόδια που έχουν προγραμματιστεί για το Fate of Atlantis και το τρίτο αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέσα του 2019.

Το Torment of Hades, όπως ίσως έχετε μαντέψει, έχει να κάνει με την εξερεύνηση του “κάτω κόσμου” και θα συναντήσετε τον ίδιο τον Άδη. Η Ubisoft μας έδειξε τι μπορούμε να περιμένουμε σε αυτό το επεισόδιο χθες με ένα gif στο Twitter. Αμμώδεις πεδιάδες, νεκρά δέντρα και εχθρούς με περίεργα, λαμπερά σημάδια.

We're excited to announce that The Fate of Atlantis - Torment of Hades will be available on June 4. Save the date! #AssassinsCreedOdysseypic.twitter.com/t0p2Rgvx2O

— Assassin's Creed (@assassinscreed) May 24, 2019

Μπορείτε να αγοράσετε το The Fate of Atlantis μόνο ως ολόκληρο πακέτο και όχι επεισοδιακά, αλλά έχει 50% έκπτωση στο Steam για τις επόμενες ημέρες, με την τιμή να βρίσκεται στα €12,49.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει θα παίζει WoW ή Eve Online.

IGN Greece Fan Art διαγωνισμός της Ubisoft στην Ελλάδα PAX East 2015: Όλες οι πληροφορίες για το Heroes Of The Storm PAX East 2015: Όλες οι νέες πληροφορίες για το Hearthstone

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα