Ημέρα των φαβορί στις γυναίκες (vids)

01:11 2/9/2021 - Πηγή: Tennis24

Αρίνα Σαμπαλένκα, Ελίνα Σβιτολίνα, Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα, Σιμόνα Χάλεπ, Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα και Βικτόρια Αζαρένκα, πήραν την Τετάρτη άνετες straight sets προκρίσεις για τον 3ο γύρο του US Open.

Αρχικά, η Νο2 τενίστρια του κόσμου, Σαμπαλένκα, απώλεσε μόλις τέσσερα games από την ημιφιναλίστ του φετινού Roland Garros, Ταμάρα Ζιντάνσεκ.

Η Λευκορωσίδα, μέσα σε μόλις 61 λεπτά

επικράτησε με 6-3, 6-1 και στον 3ο γύρο θα παίξει κόντρα στη Ντανιέλ Κόλινς. Η Αμερικανίδα από την πλευρά της, έθεσε εκτός συνέχειας την Κάια Γιουβάν με 6-4, 6-2.

Η Ελίνα Σβιτολίνα, Νο5 του ταμπλό, δεν αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα κόντρα στην “πρωτάρα” σε 2ο γύρο Major θεσμού, Ρεμπέκα Μασάροβα. Η Ουκρανή απέκλεισε τη νεαρή Ισπανίδα με 6-2, 7-5 και “σφράγισε” το ματς με τη Ντάρια Κασάτκινα στις “32”.

Σε ένα από τα πρώτα -χρονικά- παιχνίδια της ημέρας, η Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα κέρδισε την Αντρέα Πέτκοβιτς με 6-4, 6-2, ενώ η Βικτόρια Αζαρένκα έθεσε νοκ-άουτ την Ιταλίδα, Τζάσμιν Παολίνι με 6-3, 7-6(1).

Μουγκουρούθα και Αζαρένκα θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους, σε ένα από τα μεγάλα ντέρμπι του 3ου γύρου.

Η κάτοχος του Roland Garros και χρυσή Ολυμπιονίκης στα διπλά του Τόκιο, Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα, επικράτησε της Κριστίνα ΜακΧέιλ με 6-3, 6-1 και στις “32” θα βρει απέναντί της, την 20χρονη Ρωσίδα, Καμίλα Ραχίμοβα.

Τέλος, Σιμόνα Χάλεπ και Έλενα Ριμπάκινα απέκλεισαν πολύ εύκολα τις Κριστίνα Κούτσοβα και Καρολίν Γκαρσία, αντίστοιχα, “σφραγίζοντας” το μεταξύ τους ντέρμπι στην επόμενη φάση του US Open.

US OPEN MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S SINGLES DRAW l OOP (-7h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ημέρα των φαβορί στις γυναίκες (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα