Τιμ: “Να μπει χρονικό όριο στο toilet break”

17:40 1/9/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Ντομινίκ Τιμ σε πρόσφατη συνέντευξη του μίλησε για την “διαμάχη” που ξέσπασε ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Άντι Μάρεϊ. Ο Αυστριακός είπε πως θεωρεί απόλυτα λογικό το να θες να επισκεφτείς τα αποδυτήρια σε έναν τέτοιο αγώνα, 5 σετ, δικαιολογώντας εν μέρει τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα.

Όμως από την άλλη πλευρά υποστήριξε πως πρέπει να τεθεί χρονικό όριο στα toilet breaks, διότι το σώμα κρυώνει

και είναι δύσκολο να επανέλθει.

Αναλυτικά τα όσα είπε το Νο6 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ:

“Πρώτα απ’ όλα, ήταν τρομερός αγώνας και θεωρώ πως είναι καλό για την αντισφαίριση που τα πράγματα γίνονται εντονότερα κατά καιρούς. Παρακολούθησα όλον τον αγώνα και μπορώ να καταλάβω τον εκνευρισμό του Μάρεϊ. Όμως κατανοώ επίσης πως με αυτές τις συνθήκες στη Νέα Υόρκη και σε έναν αγώνα σαν κι αυτόν, με 5 σετ, ότι είναι απόλυτα λογικό να αποχωρήσεις από το γήπεδο τουλάχιστον 2 φορές, για να αλλάξεις ρούχα. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος όταν ιδρώνεις τόσο πολύ.

Θα έπρεπε να οριοθετηθεί, επειδή όταν βγαίνεις από το γήπεδο για να αλλάξεις, δεν παίρνει πάνω από 3-4 λεπτά, το πολύ 5. Οπότε πρέπει να μπει ένα χρονικό όριο σε αυτό. Είδα τη συνέντευξη του Άντι και είχε δίκιο. Το σώμα κρυώνει μετά από τόση ώρα και μετά δεν είναι εύκολο να βρεις ξανά το ρυθμό σου”.

US OPEN MEN’S SNIGLES DRAW l WOMEN’S SINGLES DRAW l OOP (-7h)

The post Τιμ: “Να μπει χρονικό όριο στο toilet break” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα