Η βροχή έσωσε τον Μεντβέντεφ (vids)

Δύσκολη πρεμιέρα είχε ο Ντανίλ Μεντβέντεφ στο National Bank Open του Τορόντο αφού χρειάστηκε να υπερβεί τον εαυτό του για να καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αλεξάντερ Μπούμπλικ.

Ο πανίσχυρος Ρώσος που μια ημέρα πριν είχε δηλώσει ότι δύσκολα χάνει σε hard court, επικράτησε με ανατροπή 4-6, 6-3, 6-4 του αντιπάλου του και προκρίθηκε στον 3ο γύρο της Masters διοργάνωσης, όπου περιμένει το νικητή της αναμέτρησης Σίνερ-Ντάκγουορθ.

Το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης και Νο1 του ταμπλό,

δεν ξεκίνησε καλά το ματς και ευνοήθηκε από τη διακοπή λόγω βροχής στο 2-1 του 2ου σετ, κάτι που παραδέχθηκε και ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα.

“Η βροχή με βοήθησε πολύ. Δεν ξέρω αν άλλαξαν οι συνθήκες με την υγρασία αλλά δεν έπαιζα καλά πριν τη βροχή. Είχα τις ευκαιρίες μου, έχασα πολλές επιστροφές και έκανα λάθη. Ήξερα ότι έπρεπε να παίξω καλύτερα για να κερδίσω. Όταν επιστρέψαμε στο court για το πρώτο game, ένιωσα πολύ καλύτερα. Ένιωθα καλύτερα όσο εξελισσόταν το ματς. Δεν είχε break point μετά τη βροχή. Γύρισα το ματς εντελώς. Είναι δύσκολη κλήρωση ακόμα και μετά την απόσυρση του Ναδάλ αλλά σίγουρα η απουσία του Ράφα κάνει πιο ανοιχτό το ταμπλό” είπε ο Μεντβέντεφ.

Ήταν η 4η νίκη του Μεντβέντεφ επί του Μπούμπλικ σε ισάριθμα ματς και η τρίτη μέσα στη φετινή χρονιά, μετά το Roland Garros και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το 2019, ο Μεντβέντεφ έκανε εκπληκτική πορεία στο Masters του Καναδά, φτάνοντας στον πρώτο του Masters τελικό όπου ηττήθηκε από τον Ναδάλ. Λίγες εβδομάδες αργότερα αγωνίστηκε στον πρώτο του Grand Slam τελικό, χάνοντας ξανά από τον Ισπανό στο US Open.

TORONTO MASTERS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

The post Η βροχή έσωσε τον Μεντβέντεφ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα