Η ώρα της αντεπίθεσης

Πρεμιέρα για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Open 13 της Μασσαλίας απέναντι στον πρώην NextGen αντίζηλό του

Έχοντας περιορίσει τελευταία τις “δημόσιες εμφανίσεις” στα social media, ο Στέφανος Τσιτσιπάς φέρεται αποφασισμένος να βάλει τέλος στο πρόσφατο αρνητικό σερί στο ATP Tour, ξεκινώντας με νίκη τις υποχρεώσεις του στο indoor τουρνουά της Μασσαλίας.

Ο 20χρονος πρωταθλητής μας, αντιμετωπίζει στο βραδινό πρόγραμμα της Τετάρτης (20:00GR-COSMOTE SPORT

6HD) τον Χούμπερτ Χουρκάτζ τον οποίον είχε κερδίσει εύκολα στην πορεία τίτλου, στο NextGen ATP Finals του Μιλάνου, στο κλείσιμο της περσινής σεζόν.

Ο Στέφανος, Νο1 του ταμπλό στο Open 13 και Νο12 της παγκόσμιας κατάταξης, προέρχεται από δύο σερί ήττες σε ισάριθμες εβδομάδες στο tour (Μονφίς-Σόφια, Τζουμχούρ-Ρότερνταμ) και αγωνιζόμενος για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα, επιθυμεί διακαώς την επιστροφή στις επιτυχίες.

Απέναντί του θα βρεθεί ένας ταλαντούχος αντίπαλος, με προοπτικές καριέρας, ο 22χρονος Πολωνός, Χούμπερτ Χουρκάτζ ο οποίος, όμως, δεν έχει πετύχει νίκη στο φετινό ATP World Tour (0-3).

Ο Τσιτσιπάς καλείται να εκμεταλλευτεί και την ευνοϊκή κλήρωση που έχει στη Μασσαλία ενώ τη συμμετοχή του απέσυρε ο φορμαρισμένος Γκάελ Μονφίς με τον οποίον ο Τσιτσιπάς διασταυρωνόταν στα προημιτελικά.

O Μονφίς αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού στον καρπό και η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε, έδειξε ότι θα χρειαστεί ξεκούραση.

Τόσο ο Γάλλος όσο και ο Τσιτσιπάς, την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να αγωνιστούν στο Dubai Tennis Champinships της σειράς ATP 500.

OPEN 13 DRAW | OOP (-1h)

The post Η ώρα της αντεπίθεσης appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα