Η κλήρωση του “Βασιλιά” στο Χάλε – DRAW

Aπαιτητική αναμένεται να είναι η πορεία του Ρότζερ Φέντερερ σε έναν ενδεχόμενο δέκατο τίτλο στο τουρνουά του Χάλε με τον Ελβετό τενίστα να έχει υπολογίσιμα εμπόδια.

Πέρσι, ο Ρότζερ Φέντερερ έκανε ένα μέτριο ποιοτικά Χάλε, χάνοντας κάποια σετ και σώζοντας match point στον δρόμο για τον τελικό όπου ηττήθηκε από τον Μπόρνα Τσόριτς στερώντας του την ευκαιρία για το δικό του…decima στη Γερμανία!

Ως γνωστόν, ο Φεντ δεν έχει καταφέρει αυτό που έχει κάνει εδώ και καιρό ο Ράφα Ναδάλ, δηλαδή την κατάκτηση δέκα τίτλων σε μία συγκεκριμένη

διοργάνωση, ωστόσο, μετά την καλή εικόνα που άφησε στο χώμα, ο “Βασιλιάς” επιστρέφει αποφασισμένος για να το πράξει στο δρόμο προς έναν ενδεχόμενο ένατο τίτλο στο Wimbledon!

Η κλήρωση δεν είναι παιχνιδάκι για τον 37χρονο τενίστα.

Ο Φέντερερ ξεκινά τις υποχρεώσεις του κόντρα στον Τζον Μίλμαν και αυτόματα έρχονται στο μυαλό οι δυσάρεστες αναμνήσεις από την αναπάντεχη ήττα του “Βασιλιά” από τον Αυστραλό στον τέταρτο γύρο του Αμερικανικού Όπεν.

Άλλη επιφάνεια ασφαλώς εδώ και ο Ρότζερ θα επιχειρήσει να πάρει εκδίκηση μετά από εκείνον τον άσχημο αγώνα που είχε παίξει στη Νέα Υόρκη τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Μετά, οι μπελάδες συνεχίζονται για τον Ελβετό!

Ο Τζο-Γουίλφριντ Τσονγκά, ένας τενίστας που παλαιότερα είχε κερδίσει στο Wimbledon τον Φέντερερ, από συνθήκη 0-2 σετ μάλιστα το 2011, ή ο Μπενουά Περ, ο άνθρωπος που πέρσι έφτασε μια ανάσα από το να κερδίσει τον Φεντ ακριβώς σε αυτή τη διοργάνωση έχοντας match point, είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του!

Αν ο Ρότζερ περάσει τα δύο πρώτα εμπόδια, περιμένει έναν εκ των Γκασκέ ή Μπαουτίστα Αγούτ στα προημιτελικά ενώ στα ημιτελικά ενδέχεται να τεθεί αντιμέτωπος με τον άνθρωπο που τον κέρδισε πέρσι στη Γερμανία, τον Μπόρνα Τσόριτς!

Στην άλλη άκρη του ταμπλό, βρίσκεται ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ που έχει φτάσει παλαιότερα μέχρι τον τελικό στη Γερμανία αλλά πλέον δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη με το παιχνίδι του.

Αυτός και ο Κάρεν Κατσάνοφ είναι τα πιο δυνατά ονόματα ενός πιο αποδυναμωμένου κάτω μέρους του ταμπλό.

Αρκετά δύσκολο Χάλε για τον Φέντερερ που, σε περίπτωση που το κερδίσει, θα πάρει δυνατή τόνωση αυτοπεποίθησης για το Wimbledon που ακολουθεί!

NOVENTI OPEN DRAW | OOP (-1h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Η κλήρωση του “Βασιλιά” στο Χάλε – DRAW appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα