Νο1 του ταμπλό στο Queen’s ο Τσιτσιπάς – DRAW

Απαιτητική και με προκλήσεις θα είναι η εβδομάδα του Στέφανου Τσιτσιπά στο ιστορικό τουρνουά του Queen’s στο οποίο, από το Νο1 του ταμπλό ξανά, θα επιχειρήσει να αφήσει πίσω του την κακή εβδομάδα στο Χερτόγκενμπος.

Για δεύτερη σερί εβδομάδα, το όνομα του Στέφανου Τσιτσιπά φιγουράρει σαν το Νο1 του ταμπλό διοργάνωσης ATP.

Και αν αυτό φαντάζει πιο λογικό στο 250ρι του Χερτόγκενμπος, ο Στεφ έχει καταφέρει, χάρη στην αλματώδη άνοδο του στην παγκόσμια κατάταξη να είναι ο κορυφαίος seeded ενός πολύ ιστορικού

τουρνουά, στο Queen’s του Λονδίνου.

Ποιος το φανταζόταν αυτό έναν χρόνο πριν όταν ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχανε στις λεπτομέρειες τον τίτλο στο 500ρι τουρνουά από τον Μάριν Τσίλιτς μετά από έναν φοβερό τελικό στο Λονδίνο!

Ο Τζόκοβιτς θα απουσιάσει από τη φετινή διοργάνωση, ο Τσίλιτς είναι στο Νο5 του ταμπλό και ο Έλληνας θεός του τένις, Στέφανος Τσιτσιπάς, μοιράζεται τα δύο άκρα του ταμπλό με τον επανακάμψαντα από τραυματισμό, Κέβιν Άντερσον.

Ο Τσιτσιπάς έχασε στην πρεμιέρα του στο Χερτόγκενμπος από τον Νίκολας Τζάρι κάτι που θα επιχειρήσει πάση θυσία να αποφύγει στο Λονδίνο ώστε να πάρει ματς στα πόδια του ενόψει Wimbledon που πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς.

Το έργο του δεν θα είναι εύκολο.

Ξεκινά στον πρώτο γύρο κόντρα στον γηπεδούχο Κάιλ Έντμουντ που κάνει πολύ κακή σεζόν μέχρι στιγμής αλλά έχει την ποιότητα να απειλήσει τον Στέφανο έχοντας και το κίνητρο να δείξει μια καλύτερη εικόνα μπροστά στους συμπατριώτες του.

Αν ο Στεφ περάσει αυτή την tricky πρεμιέρα, παίζει κόντρα σε έναν εκ των Σαρντί-Κουκούσκοιν στη συνέχεια, δύο τενίστες που τους “έχει” αν παρουσιαστεί σοβαρός πάντα!

Μετά, ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει απότομα!

Ο Στεφ είναι πολύ πιθανόν να αντιμετωπίσει έναν εκ των Οζέρ-Αλιασίμ (ο κακός του δαίμονας), Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ ή και κόντρα στον Νικ Κύργιο σε ένα blockbuster match-up όποιος και αν είναι ο αντίπαλος!

Ούτε στα ημιτελικά γίνονται απλούστερα τα πράγματα με τον Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο ή τον Μίλος Ράονιτς να είναι οι πιο πιθανοί αντίπαλοι του Στέφανου ένα βήμα πριν τον τελικό.

Στο ταμπλό του Κέβιν Άντερσον, συναντούμε επίσης αρκετά δυνατά ονόματα.

Πέραν του Νοτιοαφρικανού, υπάρχει ο αναγεννημένος Σταν Βαβρίνκα, με τον Ντανιέλ Βαλβέρδου πλέον στο πλευρό του αλλά και ο περσινός φιναλίστ Μάριν Τσίλιτς που μοιάζουν σαν οι επικρατέστεροι φιναλίστ αν και η πιθανότητα κάποιας έκπληξης δεν φαντάζει ανέφικτη.

Το πολύ δυνατό φετινό τουρνουά του Queen’s περιλαμβάνει τρομερά match-up από τον πρώτο γύρο.

Τσιτσιπάς-Έντμουντ
Οζέρ-Αλιασίμ-Ντιμιτρόφ
Ντελ Πότρο-Σαποβάλοφ
Ράονιτς-Τσεκινάτο
Μεντβέντεφ-Βερντάσκο

QUEEN’S CHAMPIONSHIPS DRAW | OOP (-2h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Νο1 του ταμπλό στο Queen’s ο Τσιτσιπάς – DRAW appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα