Η κλήρωση του Citi Open με Στέφανο – DRAW

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς καταλαμβάνει το Νο1 του ταμπλό στο ATP 500 τουρνουά της Ουάσινγκτον

Συνεχίζεται η προετοιμασία των τενιστών για το Αμερικανικό Όπεν στο τέλος Αυγούστου και όλο και περισσότεροι τοπ τενίστες, επιστρέφουν στο ATP Tour μετά από σύντομες καλοκαιρινές διακοπές.

Ένας από αυτούς και ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος, μετά από τις διακοπές στην Κέρκυρα και την έντονη εβδομάδα προπόνησης

στην ακαδημία του Πάτρικ Μουράτογλου, βρίσκεται ήδη στις ΗΠΑ όπου θα πάρει μέρος στο Citi Open της Ουάσινγκτον.

Ο Στεφ, είναι ο top seed του ταμπλό στο τουρνουά των 2εκ. δολαρίων και σύμφωνα με την κλήρωση, μπορεί να πάει ψηλά.

Έχοντας bye στον 1ο γύρο, ο 20χρονος πρωταθλητής μας θα περιμένει στο 2ο γύρο το νικητή του αμερικανικού εμφυλίου, Πολ-Κούντλα ενώ στον 3ο γύρο θα παίξει με έναν εκ των Στρουφ, Σοκ ή Τόμπσον.

Στα προημιτελικά, οι Τζον Ίσνερ και Μπενουά Περ μοιάζουν οι επικρατέστεροι πιθανοί αντίπαλοι του Τσιτσιπά (ή ο Χούμπερτ Χουρκάτζ τον οποίον ο Στέφανος θα αντιμετωπίσει στο Davis Cup τον Σεπτέμβρη με την Πολωνία) ενώ στα ημιτελικά διασταυρώνεται με Γκοφάν, Άντερσον, Ερμπέγ ή Κύργιο.

Νο2 του ταμπλό είναι ο Κάρεν Κατσάνοφ ο οποίος περιμένει το νικητή του γαλλικού εμφυλίου Τσόνγκα-Ούμπεγ στο 2ο γύρο.

Από τα ματς του 1ου γύρου, ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις: Σοκ-Τόμπσον, Κετσμάνοβιτς-Πόπιριν, Ρούμπλεφ-Τόμικ, Τσόνγκα-Ούμπεγ.

Δις υπερασπιστής του τίτλου είναι ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ ο οποίος, όμως, προτίμησε να αγωνιστεί στο Hamburg Open και δεν θα αγωνιστεί στην Ουάσινγκτον.

Αναμένεται και η κλήρωση των διπλών όπου θα έχουμε το ενδιαφέρον ζευγάρι Κύργιος-Τσιτσιπάς ενώ θα παίξουν μαζί και τα αδέρφια Μάρει, Άντι και Τζέιμι.

CITI OPEN SINGLES DRAW |  DOUBLES DRAW | OOP (-7h) | TV SCHEDULE

The post Η κλήρωση του Citi Open με Στέφανο – DRAW appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα