Έμεινε “ζωντανός” με απίστευτη ανατροπή ο Ζβέρεφ! – VIDEO

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ βρέθηκε με το…ενάμισι πόδι εκτός Αμβούργου αλλά κατάφερε να κάνει μία τρομερή ανατροπή κόντρα στον Φίλιπ Κραϊνοβιτς που τον στέλνει στα ημιτελικά της διοργάνωσης!

Στο πρώτο ματς του Αλεξάντερ Ζβέρεφ μετά την επιβεβαίωση του “χωρισμού” του με τον Ιβάν Λεντλ, τα είδαμε όλα!

Ο 22χρονος Γερμανός βρέθηκε στα πρόθυρα ενός ακόμα γερού “χαστουκιού” από τα πολλά που έχει δεχτεί φέτος όταν και βρέθηκε πίσω με σετ και 5-2 στο δεύτερο σετ

κόντρα σε έναν εξαιρετικό Φίλιπ Κραϊνοβιτς που δεν “δείλιασε” ούτε μία φορά στο ματς!

Ο Ζβέρεφ έπαιζε άσχημα, είχε τραγικό ποσοστό στα break point μέχρι εκείνο το σημείο (0/7) και η ψυχολογία του ήταν εμφανώς στο ναδίρ.

Ωστόσο, βρίσκοντας την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή τα απαραίτητα ψυχικά αποθέματα, ο Σάσα έκανε μία απίστευτη ανατροπή κερδίζοντας τα 11 από τα τελευταία 13 games στον αγώνα για να πάρει μία τρομερή ψυχολογική ώθηση με τη νίκη του με 2-6, 7-5, 6-2 επί του Κραϊνοβιτς που έφτασε τόσο κοντά αλλά και τόσο μακριά τελικά από τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του…

Φυσικά του αξίζουν συγχαρητήρια για τη μαχητική ψυχή που έδειξε ώστε να επιστρέψει σε ένα, εν πολλοίς, χαμένο ματς, ωστόσο, η αγωνιστική του εικόνα ήταν τόσο πολύ ασταθής που έδειχνε πραγματικά εντελώς διαφορετικός παίκτης από τη μία στιγμή στην άλλη μέσα στο ματς!

Σχεδόν για δύο σετ ο Ζβέρεφ ήταν αποκαρδιωτικός, έπαιζε τους κρίσιμους πόντους πολύ άσχημα με συνέπεια το τοπικό κοινό του Αμβούργου να βγάζει επιφωνήματα απογοήτευσης βλέποντας τη συντριβή να πλησιάζει.

Και ξαφνικά, το break στο 5-3 του δεύτερου σετ τον απελευθέρωσε σε τέτοιο βαθμό που είδαμε έναν άλλο Ζβέρεφ στη συνέχεια.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με τη φυσιολογική ψυχολογική κατάρρευση του Κραϊνοβιτς που έχασε το ματς μέσα από τα χέρια του.

Με την ψυχολογία, λογικά, στα ύψη, ο Ζβέρεφ αντιμετωπίζει στα ημιτελικά τον υπερασπιστή του τίτλου, Νικολόζ Μπασιλασβίλι που έχει δέκα σερί νίκες στο Αμβούργο από πέρσι μέχρι φέτος!

HAMBURG OPEN DRAW | OOP (-1h) | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Έμεινε “ζωντανός” με απίστευτη ανατροπή ο Ζβέρεφ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα