Η επιστροφή του τρελού: Ο Μπράουν απέκλεισε τον Ζβέρεφ!

It’s that time of the year again. Το γρασίδι επέστρεψε και ο Ντάστιν Μπράουν μας θυμίζει πόσο πολύ του αρέσει να παίζει εκεί. Την Πέμπτη, πέτυχε ακόμη μια σπουδαία νίκη, κόντρα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ…

Είναι σίγουρα, ο πιο επικίνδυνος τενίστας εκτός Top100, όταν μιλάμε για παιχνίδι στο γρασίδι. Ο Ντάστιν Μπράουν έχει τις ικανότητες να κερδίσει τον οποιονδήποτε κατά την διάρκεια της grass court season και την Πέμπτη το απέδειξε για ακόμη μια φορά.

Ο “Ράσταμαν” επικράτησε του Νο5 τενίστα της παγκόσμιας

κατάταξης της ΑΤΡ, του Αλεξάντερ Ζβέρεφ, παίρνοντας το εισιτήριο για τους “8” καλύτερους του Mercedes Cup, στη Στουτγκάρδη.

Ακόμη μια… τρελή εμφάνιση από τον πολύπειρο Γερμανό, που απέκλεισε τον Ζβέρεφ μετά από δυο ώρες αγώνα, κερδίζοντας με 6-4, 6-7(3), 6-3.

STUTTGART SCENES.@DreddyTennis upsets No.1 seed Zverev 6-4 5-7 6-3 at the #MercedesCup! pic.twitter.com/rDJ5b6v3V5

Tennis TV (@TennisTV) 13 Ιουνίου 2019


Ο Μπράουν δεν άφησε τον αντίπαλό του να του “σπάσει” το σερβίς περισσότερες από μια φορές και με 13/14 σωμένα μπρέικ πόιντς, απέκλεισε τον “Σάσα” μετά από μεγάλη μάχη.

Ο Ζβέρεφ ήταν απογοητευτικός, καθώς σέρβιρε… 14 διπλά λάθη και σε συνδυασμό με τα 1/14 μπρέικ πόιντς που είχε, αποχαιρέτησε πρόωρα την διοργάνωση στη Γερμανία. Ο Μπράουν, θα παίξει κόντρα στον Φέλιξ Οζέρ Αλιασίμ στην επόμενη φάση του θεσμού.

Νοκ-άουτ Κατσάνοφ και Μονφίς!

Πέραν του Αλεξάντερ Ζβέρεφ, το Mercedes Cup της Στουτγκάρδης αποχαιρέτησαν πρόωρα και οι Κάρεν Κατσάνοφ και Γκαέλ Μονφίς.

Ημέρα εκπλήξεων η Πέμπτη στο γερμανικό τουρνουά δηλαδή, με τους Ματέο Μπερετίνι και Ντένις Κούντλα να θέτουν εκτός συνέχειας τον Ρώσο και τον Γάλλο αντίστοιχα.

Ο Μπερετίνι κέρδισε με  6-4, 6-2 το Νο9 του κόσμου, ενώ ο Κούντλα μετά από σπουδαία μάχη, απέκλεισε τον Μονφίς με 7-5, 6-7(3), 7-6(3).

Οι προημιτελικοί

Μπράουν-Αλιασίμ
Φούτσοβιτς-Ράονιτς
Στρουφ-Πούιγ
Κούντλα-Μπερετίνι

MERCEDES CUP SINGLES DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Η επιστροφή του τρελού: Ο Μπράουν απέκλεισε τον Ζβέρεφ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα