Ήττα-αποκλεισμός για τον Στέφανο στην Ολλανδία – VIDEO

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον Νίκολας Τζάρι στα τρία σετ και αποχαιρέτησε από τον 2ο μόλις γύρο το Libema Open του Χερτόγκενμπος, ξεκινώντας με το αριστερό τις φετινές υποχρεώσεις του στο γρασίδι…

Ο Έλληνας τενίστας εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων, ενώ ήταν ιδιαίτερα άτυχος σε κρίσιμες στιγμές του αγώνα, ειδικά στο τρίτο σετ, και ηττήθηκε από τον Νίκολας Τζάρι, στο ντεμπούτο του στην φετινή grass court season.

Ο Τσιτσιπάς αποχαιρέτησε πρόωρα το Libema

Open του Χερτόγκενμπος, μη καταφέρνοντας να φτάσει τουλάχιστον στα προημιτελικά του θεσμού, όπως έκανε πέρυσι.

Μετά από δυο ώρες αγώνα, ο 20χρονος πρωταθλητής μας ηττήθηκε από το Νο60 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, με 6-4, 3-6, 6-4 και στρέφει πλέον την προσοχή του στο Fever Tree Championships του Queen’s, που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα.

Joy for Jarry! @NicoJarry defeats top seed Tsitsipas in three sets at the #LibemaOpen. pic.twitter.com/kedJiEwbSj

Tennis TV (@TennisTV) 13 Ιουνίου 2019


Ο Χιλιανός αντίπαλός του, βρήκε ορισμένες εντυπωσιακές επιστροφές στα σερβίς του Στέφανου και κατάφερε να εκμεταλλευτεί 2/4 ευκαιρίες για μπρέικ που δημιούργησε, κερδίζοντας δυο σετ με το ίδιο σκορ.

Αν και ο Στέφανος έδειχνε να ελέγχει απόλυτα τον αγώνα μετά την ισοφάριση του σε 1-1, καθώς πίεζε συνεχώς τον Τζάρι και τον ανάγκαζε να βρίσκεται πολλές φορές σε δύσκολη θέση, όμως δεν ήταν όσο αποτελεσματικός θα έπρεπε, για να φύγει με τη νίκη από το court.

Στο τρίτο και καθοριστικό σετ απόλεσε τρεις ευκαιρίες για μπρέικ, τελειώνοντας το ματς με 1/6 μπρέικ πόιντς, δείχνοντας για ακόμη μια φορά πως έχει μεγάλο πρόβλημα στον συγκεκριμένο τομέα του παιχνιδιού.

Στο 3-3 μάλιστα, όταν προηγήθηκε με 30-40, ο Στεφ είχε μια τεράστια ευκαιρία μπροστά του για να προηγηθεί με 3-4, αλλά ήταν ιδιαίτερα άτυχος.

Ο linesman φώναξε άουτ σε χτύπημα του Τζάρι και οι δυο τενίστες κινήθηκαν προς τους πάγκους τους, με τον Χιλιανό να κάνει ένα… απελπισμένο τσάλεντζ όμως, και να σώζεται, μιας και η μπάλα βρήκε για χιλιοστά τη γραμμή.

Τσιτσιπάς και Τζάρι επέστρεψαν στο court, έπαιξαν ξανά τον πόντο, με τον Χιλιανό να σώζει την ευκαιρία του Έλληνα τενίστα και στη συνέχεια να κρατάει το σερβίς του (4-3).

Αν και προσωρινά ο Στέφανος ισοφάρισε σε 4-4, δεν μπόρεσε να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, χάνοντας τα επόμενα δυο γκέιμς του αγώνα και κατ’ επέκταση την ευκαιρία να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Οι προημιτελικοί

Τζάρι-Γκασκέ (ή Κουκούσκιν)
Ντε Μινόρ-Τόμπσον
Γκοφάν-Μαναρινό
Γκαρίν-Τσόριτς

LIBEMA OPEN SINGLES DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ήττα-αποκλεισμός για τον Στέφανο στην ΟλλανδίαVIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα