Η… επική προφητεία της Σερίνα το 2010

15:45 8/9/2019 - Πηγή: Tennis24
Η Σερίνα Γουίλιαμς ηττήθηκε στον τελικό του Αμερικανικού Όπεν και φέτος, όμως κανείς, δεν μπορεί να παραβλέψει πως παρά τα 37 χρόνια της, στέκεται κάτι παραπάνω από αξιοπρεπέστατα στο Tour. Πριν εννιά χρόνια, δεν φανταζόταν ότι θα συμβαίνει αυτό…

Μετά την κατάκτηση του Wimbledon το 2010, κερδίζοντας στον τελικό την Κινέζα Να Λι, η Σερίνα Γουίλιαμς ρωτήθηκε από δημοσιογράφο, αν πιστεύει πως σε ηλικία 38 ετών θα αγωνίζεται ακόμη στο γυναικείο Tour.

Η απάντηση της θρυλικής

Αμερικανίδας, ήταν άκρως χιουμοριστική και μετά από εννιά χρόνια, έχοντας κλείσει τα 37 χρόνια ζωής, μπορεί να την βλέπει και να… απορεί με τον εαυτό της.

Αυτό, γιατί είχε πει χαρακτηριστικά: “Αν αγωνίζομαι στο Tour σε ηλικία 38 ετών, θέλω εσύ προσωπικά, να μπεις στο court και να με διώξεις. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να θέλω να παίζω ακόμη τένις, στα 38 μου χρόνια”.

Η Σερίνα είναι γεννημένη στις 26 Σεπτεμβρίου του 1981 και σε λιγότερες από 20 ημέρες θα κλείσει τα 38 χρόνια ζωής. Η λογική, λέει, ότι όχι απλά θα βρίσκεται στα courts, αλλά θα πανηγυρίζει τίτλους μέχρι τουλάχιστον… τα 39 της.

Έχει δηλώσει άλλωστε και στο παρελθόν, πως θέλει να ξεπεράσει τα 24 Grand Slam τρόπαια που κατέκτησε στην καριέρα της η Μάργκαρετ Κορτ.

Θα μπορούσε, να τα ισοφάριζε, αν επικρατούσε της Μπιάνκα Αντρέσκου το βράδυ του Σαββάτου στη Νέα Υόρκη, όμως η Καναδή ήταν πολύ σκληρή για να χάσει.

Με αυτόν τον χαμένο Major τελικό, η Γουίλιαμς έφτασε τους… τέσσερις σερί. Στο Wimbledon 2018 και 2019, καθώς και στο US Open 2018 και 2019, η Σερίνα έφτασε μέχρι την πηγή, αλλά δεν ήπιε νερό.

Θα σταματήσει άραγε να αγωνίζεται, αν δεν ξεπεράσει την Κορτ ; Μάλλον, δύσκολα…

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Η… επική προφητεία της Σερίνα το 2010 appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα