Η Χάλεπ στον αγώνα κατά του κορονοϊού

Η Σιμόνα Χάλεπ ανακοίνωσε ότι θα βοηθήσει με δωρεές την καταπολέμηση των επιπτώσεων του Covid-19 στην πατρίδα της

Η Ρουμανία, όπως και πολλές χώρες στον κόσμο, δίνουν μεγάλο αγώνα για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορονοϊού.

Αν και η χώρα των Βαλκανίων βρίσκεται σε καλύτερη θέση από άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, μετρώντας περίπου 200 κρούσματα χωρίς θανάτους, η κατάσταση είναι πολύ επικίνδυνη και όλοι βρίσκονται σε εγρήγορση για να κρατήσουν χαμηλά τα κρούσματα και την εξάπλωση της πανδημίας.

Η κορυφαία τενίστρια της χώρας, Σιμόνα Χάλεπ, θα

βοηθήσει το σύστημα υγείας της Ρουμανίας με δωρεές για αγορά ιατρικού εξοπλισμού, όπως ανακοίνωσε η ίδια μέσω μαγνητοσκοπημένου μηνύματος στο λογαριασμό της στο Facebook.

“Δυστυχώς, διανύουμε μια πολύ δύσκολη περίοδο και δεν μπορούσαμε καν να φανταστούμε πριν λίγο καιρό. Από την άλλη, μας δίνεται μια τέλεια ευκαιρία για να δείξουμε την στήριξη και την υπευθυνότητα για τις ζωές τις δικές μας και των συνανθρώπων μας. Την ώρα που εμείς είμαστε κλεισμένοι στο σπίτι, οι γιατροί και το ιατρικό προσωπικό της χώρας καταβάλουν τεράστια προσπάθεια για να σώσουν ζωές, κάνοντας προσωπικές θυσίες. Από την πλευρά μας, πρέπει να ακολουθήσουμε αυστηρά τις οδηγίες που μας δίνουν οι υγειονομικές αργές και να βοηθήσουμε όσο μπορούμε στην καταπολέμηση αυτού του προβλήματος που έχει επηρεάσει δραματικά τις ζωές μας” ανέφερε η πρωταθλήτρια του Wimbledon και Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης.

Η Χάλεπ είχε αποσύρει τη συμμετοχή της από το Indian Wells, πριν η διοργάνωση ακυρωθεί λόγω του κορονοϊού, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι.

Το γυναικείο tour έχει αναβληθεί μέχρι τις 02 Μαΐου.

The post Η Χάλεπ στον αγώνα κατά του κορονοϊού appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα