Γερμανική υπερταχεία (vid)

Ούτε ο φορμαρισμένος Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ που έκανε ένα σπουδαίο παιχνίδι, κατάφερε να σταματήσει τον εξαιρετικά hot Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Ο 24χρονος Γερμανός, ξεπέρασε στα τρία σετ το εμπόδιο του Βούλγαρου και προκρίθηκε στα προημιτελικά της indoor διοργάνωσης, συνεχίζοντας στον φρενήρη ρυθμό των τελευταίων μηνών.

Το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης, αν και έχασε δύο match points στο 2ο σετ και είδε τον αντίπαλό του να ισοφαρίζει, κατάφερε να ολοκληρώσει τη νίκη του με 7-6(4),

6-7(3), 6-3 επί του Ντιμιτρόφ και περιμένει τον εξίσου φορμαρισμένο Κάσπερ Ρουντ στην 8αδα.

Ο Ζβέρεφ έσωσε τα 9 από τα 10 break points του Βούλγαρου στο ματς και έβγαλε 17 άσους για να σημειώσει την 27η νίκη του στα τελευταία 29 παιχνίδια που έχει δώσει στο tour.

Quarters bound

Last year’s runner-up @AlexZverev wins a close one against Dimitrov 7-6(4) 6-7(3) 6-3 to reach the last 8 in Paris#RolexParisMasters pic.twitter.com/Pc4epC6yDL

Tennis TV (@TennisTV) November 4, 2021

Ο Ζβέρεφ είχε δύο match points στο 5-6 15/40 του 2ου σετ, την ώρα που ο Ντιμιτρόφ σέρβιρε για να παραμείνει στο ματς και παρά την απώλεια του tie break που ακολούθησε, ηταν πιο απειλητικός στο καθοριστικό σετ και με δύο σερί breaks στο 7ο (4-3) και 9ο game (6-3), ολοκλήρωσε τη νίκη του μετά από 2 ώρες και 46 λεπτά.

Στα προημιτελικά της Παρασκευής, ο Ζβέρεφ θα αντιμετωπίσει τον Κάσπερ Ρουντ που κέρδισε λίγο αργότερα εύκολα 6-2, 6-1 τον qualifier Μάρκος Γκιρόν.

Με την πρόκριση στους “8” του Παρισιού, ο Ρουντ εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκριση στο ATP Finals του Λονδίνου, εξαργυρώνοντας τους 5 φετινούς τίτλους και τις 50+ νίκες στη φετινή σεζόν.

Μια θέση απομένει την οποία κατέχει ο Χούμπερτ Χουρκάτς που παλεύει με τον Κάμερον Νόρι για το τελευταίο εισιτήριο για Τορίνο (14-21/11).

PARIS MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Γερμανική υπερταχεία (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα