Argentina Open: Στα ημιτελικά του διπλού η Παπαμιχαήλ!

Μπορεί η Δέσποινα Παπαμιχαήλ να…στεναχώρησε την παρτενέρ της στο διπλό, Μαρία Κάρλε την οποία και κέρδισε στον 1ο γύρο του απλού, ωστόσο οι δυο παίκτριες συνεργάστηκαν για μια ακόμη φορά άψογα στη νίκη τους απέναντι στις Νο4 του ταμπλό, Μπάρμπαρα Γκάτικα (Χιλή) και Ρεμπέκα Περέιρα (Βραζιλία) με 7-6(5), 6-2 μετά από 86 λεπτά.

Με τη νίκη αυτή Παπαμιχαήλ και Κάρλε εξασφάλισαν την παρουσία τους στην ημιτελική φάση του τουρνουά των 125.000$ της WTA, μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι ειδικά στο 1ο set.

Εκεί

ελληνοαργεντινικό δίδυμο αν και βρέθηκε πίσω με break (3-4), στη συνέχεια απάντησε με τον ίδιο τρόπο (4-4) οδηγώντας το set στο tie-break.

Γκάτικα και Περέιρα έφτασαν πρώτες σε μίνι break (3/2), και λίγο αργότερα να είχαν την ευκαιρία να κλείσουν το set στο service τους (5/4), όμως από εκεί και πέρα Παπαμιχαήλ και Κάρλε κατέκτησαν τους επόμενους 3 πόντους φτάνοντας στο 7/5 και στο 1-0.

Στο 2ο σκέλος οι δύο παίκτριες, έχοντας “σύμμαχο” το εξαιρετικό τους service (χρειάστηκαν μόλις 4 φορές το 2ο service), όπου παραχώρησαν 4 πόντους, κατάφεραν να φτάσουν σε γρήγορο break (2-1) και λίγο αργότερα σε ένα ακόμη (5-2) φτάνοντας εύκολα στα νίκη. 

Στον ημιτελικό θα αγωνιστούν απέναντι στις νικήτριες από την αναμέτρηση των Νο1 του ταμπλό, Ιρίνα Μπάρα (Ρουμανία) και Εκατερίνα Γκοργκότζε (Γεωργία), οι οποίες αντιμετωπίζουν τις Νο3 του ταμπλό, Καταρίνα Γκέρλαχ (Γερμανία) και Ντανιέλα Σεγέλ (Χιλή). 

Φυσικά, η Ελληνίδα τενίστρια και Νο199 του κόσμου συνεχίζει και στο μονό όπου την Πέμπτη (4/11) θα παίξει κόντρα σε ακόμη μία παίκτρια από την Αργεντινή, την Σολάνα Σιέρα, σ’ ένα παιχνίδι το οποίο θα ξεκινήσει περίπου στις 15:00 GR.

Θάνος Σταθόπουλος 

The post Argentina Open: Στα ημιτελικά του διπλού η Παπαμιχαήλ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα