Φόλεϊ για Μάρεϊ: ”Μόνο αν είναι «αρνητικός», μπορεί να έρθει”

Ο Μάρτιν Φόλεϊ, ξεκαθάρισε πως για να έρθει ο Άντι Μάρεϊ στην Αυστραλία και να μπορέσει να λάβει μέρος στο πρώτο Grand Slam της χρονιάς, το τεστ στο οποίο θα υποβληθεί πρέπει να είναι αρνητικό, για να μην δημιουργήσει περαιτέρω πρόβλημα στην ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά.

Ο Σκωτσέζος τενίστας, λίγο πριν την αναχώρηση του για το πρώτο Grand Slam της χρονιάς, βγήκε θετικός στον Covid-19, κάτι

που τον «κρατάει» πίσω προς το παρόν.

Σύμφωνα με Βρετανικά μέσα ο Μάρεϊ δίνει μάχη ώστε να καταφέρει να ταξιδέψει εγκαίρως για το Australian Open. Αυτό που πρέπει να ληφθεί υπόψιν είναι ότι πρέπει να περάσει και από υποχρεωτική καραντίνα που θα διαρκέσει 14 ημέρες. Το τουρνουά ξεκινάει στις 8 Φλεβάρη, καταλαβαίνει κανείς λοιπόν το πόσο δύσκολο θα είναι για τον Σκωτσέζο να συμβεί αυτό.

Ο Υπουργός υγείας της Πολιτείας της Βικτόρια, επισήμανε ότι θα ισχύσουν όλοι οι αυστηροί κανόνες που ισχύουν για όλους όσους θα έρθουν.

”Όσον αφορά τον Μάρεϊ ξεκαθαρίσαμε από την αρχή ότι αν το τεστ το οποίο θα κάνει, θα είναι θετικό, δεν θα μπορέσει να έρθει και να λάβει μέρος σε ότι συμβεί,” είπε ο Μάρτιν Φόλεϊ.

”Ο Μάρεϊ και όσοι είναι μέρος του προγράμματος, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι πρώτα πρέπει να βγουν αρνητικοί στο τεστ και μετά θα είναι σε θέση να έρθουν.

”Έτσι αν ο Μάρεϊ φτάσει τελικά, θα πρέπει να ακολουθήσει όλους τους αυστηρούς κανόνες που θέσαμε και θα ισχύουν για τον καθένα ξεχωριστά.

Ο Άντι Μάρεϊ κέρδισε τη θέση του στο Australian Open μέσω Wild Card, καθώς βρίσκεται στη θέση 123 αυτή τη στιγμή στο κόσμο, ωστόσο πλέον τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα για το αν καταφέρει να λάβει μέρος στο πρώτο Grand Slam της χρονιάς.

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Φόλεϊ για Μάρεϊ: ”Μόνο αν είναι «αρνητικός», μπορεί να έρθει” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα