Γεμίζει αστέρια η Αυστραλία

Εκατοντάδες προγραμματισμένες πτήσεις τσάρτερ από ολόκληρο τον κόσμο, καταφτάνουν τις τελευταίες ώρες στην Αυστραλία, μεταφέροντας τους τενίστες και τις ομάδες τους που θα πάρουν μέρος στο πρώτο Grand Slam της σεζόν που ξεκινάει στις 08 Φεβρουρίου στη Μελβούρνη.

Ράφαελ Ναδάλ, Νόβακ Τζόκοβιτς και Ντόμινικ Τιμ θα περάσουν την υποχρεωτική 14μερη καραντίνα στην Αδελαϊδα, φτάνοντας εκεί με πτήση τσάρτερ από τη Βαρκελώνη.

Μάλιστα, μαζί με τις Σ.Γουίλιαμς και Ναόμι

Οσάκα, οι τρεις κορυφαίοι τενίστες στον κόσμο θα συμμετάσχουν σε αγώνα επίδειξης στις 29 Ιανουαρίου στην Αδελαϊδα, γιορτάζοντας με αυτόν τον τρόπο τη λήξη της καραντίνας.

Στη συνέχεια, Ναδάλ, Νόλε και Τιμ θα ταξιδέψουν στη Μελβούρνη όπου θα πάρουν μέρος στο ATP Cup (1-6 Φεβρουαρίου) όπου θα είναι και το μοναδικό τουρνουά προετοιμασίας για το Australian Open (08/02).

The world's best tennis players are arriving, ready to fight for the first Grand Slam title of 2021. Before the battle can begin they must quarantine for 14 days, take daily COVID-19 tests, physically distance, and practice & train under strictly controlled COVIDSafe conditions. pic.twitter.com/XrJDmc9vCi

— #AusOpen (@AustralianOpen) January 15, 2021

View this post on Instagram

A post shared by ESPN Tenis (@espntenis)

Στο μεταξύ, την Πέμπτη αναχώρησαν από το Ντουμπάι με την ίδια πτήση τσάρτερ οι Τσιτσιπάς, Τσόριτς, Μονφίς και Μπερετίνι.

Ο Ιταλός τενίστας, ανέβασε ένα story στο Instagram από τη διαδικασία check-in στο αεροδρόμιο.

View this post on Instagram

A post shared by Stanislas Wawrinka (@stanwawrinka85)

The post Γεμίζει αστέρια η Αυστραλία appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα