Φερέρ: “Ο Ναδάλ μπορεί να πάρει το Australian Open”

Ο Νταβίντ Φερέρ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία του Ράφα Ναδάλ στην Αυστραλία σε μία νέα συνέντευξη που έδωσε στο Sky Sport. Ο Ισπανός πρώην No3 του κόσμου μίλησε ακόμη για τον Άντι Μάρεϊ, το φαινόμενο της Έμμα Ραντουκάνου και για την κυριαρχία του Νόβακ Τζόκοβιτς.

“Όλα είναι ανοιχτά για την επόμενη χρονιά. Ο Νόλε είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον πλανήτη. Το πρόβλημα για τον Φέντερερ

είναι ότι δεν θα παίξει με την Αυστραλία και υπάρχουν σοβαρές αμφιβολίες για το αν θα παίξει στο Wimbledon. Αυτή τη στιγμή, ο Τζόκοβιτς παίζει καλά και είναι υγιής, αλλά επίσης πιστεύω ότι ο Ράφαελ Ναδάλ έχει σίγουρα μια ευκαιρία να κερδίσει το Australian Open” είπε ο Φερέρ για το μέλλον των Big 3.

Όσον αφορά την μεγάλη προσπάθεια του Άντι Μάρεϊ να επιστρέψει στο υψηλότερο επίπεδο ο Ισπανός δήλωσε:

“Ολοκλήρωσε τη χρονιά παίζοντας πολύ καλά. Είναι σημαντικό για τον Άντι να παίζει στα μεγάλα τουρνουά, να ξεκουράζεται και να είναι έτοιμος για τα τουρνουά που αποφασίζει να παίξει στη συνέχεια” ήταν τα λόγια του ενώ στο τέλος σχολίασε το μεγάλο κατόρθωμα της Ραντουκάνου στο US Open.

“Έχει λαμπρό μέλλον, αλλά το πιο σημαντικό είναι να διαχειριστεί την πίεση γιατί δεν είναι εύκολο όταν είσαι νέος και μόλις έχεις κερδίσει ένα Grand Slam. Θα δούμε πώς θα χειριστεί την πίεση του χρόνου. Θα είναι πολύ σημαντικό για εκείνη, αλλά έχει ένα εκπληκτικό ταλέντο και μπορεί να κερδίσει περισσότερα Grand Slam στην καριέρα της”

Δανάη Μασκαλέρη

The post Φερέρ: “Ο Ναδάλ μπορεί να πάρει το Australian Open” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα