ATP Cup: Ξεκίνησε η προετοιμασία στο Σίδνεϊ

Ο Νο2 του κόσμου και…ναυαρχίδα της ρώσικης ομάδας, Ντανιίλ Μεντβέντεφ προπονήθηκε στο Σίδνεϊ την Τρίτη (28/12), λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του ATP Cup (1/1). 

Ο Μεντβέντεφ προπονήθηκε το πρωί στο Ken Rosewall Arena μαζί με τον Αυστραλό Άλεξ ντε Μινόρ, τον οποίον θα συναντήσει την επόμενη εβδομάδα καθώς Ρωσία και Αυστραλία βρίσκονται μαζί στον 2ο όμιλο. 

Ο κάτοχος του US Open,

αλλά και φιναλίστ των φετινών τελικών της ATP, προπονήθηκε και το απόγευμα μαζί με τον 20χρονο Αυστραλό Ρίνκι Χιτζικάτα, ο οποίος βρίσκεται στο Νο375 της κατάταξης. 

Στα προπονητικά κορτ του Σίδνεϊ, εκτός από τον Μεντβέντεφ βρέθηκαν και οι Ιταλοί Ματέο Μπερτετίνι και Γιάνικ Σίνερ, αλλά και ο Νο8 του κόσμου Κάσπερ Ρουντ. 

Το ATP Cup θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 1-9 Ιανουαρίου, με τη συμμετοχή και της ελληνικής ομάδας, η οποία αποτελείται από τους Στέφανο και Πέτρο Τσιτσιπά, τον Μιχάλη Περβολαράκη, τον Μάρκο Καλοβελώνη και τον δις πρωταθλητή Ελλάδος, Αριστοτέλη Θάνο.

Here are your 2022 #ATPCup groups. Who's your pick?

Comment below pic.twitter.com/gActBUCQfA

ATP Tour (@atptour) December 7, 2021

Στο φετινό τουρνουά συμμετέχουν 16 ομάδες χωρισμένες σε τέσσερις ομίλους, με τις αναμετρήσεις να φιλοξενούνται στο Ken Rosewall Arena και το Qudos Bank Arena.

Οι τέσσερις ομάδες που θα εξασφαλίσουν το πρώτο εισιτήριο της φάσης των ομίλων θα κοντραριστούν σε νοκ-άουτ αναμετρήσεις  που θα πραγματοποιηθούν στην Ken Rosewall Arena (7/1), με τις δύο νικήτριες να παίρνουν το εισιτήριο για τον τελικό. 

January 1st, 2022

Mark your calendar, the #ATPCup is back. pic.twitter.com/VS8M7eCXep

— ATPCup (@ATPCup) December 7, 2021

Η Ελλάδα βρίσκεται στον 4ο όμιλο μαζί με τις Πολωνία, Αργεντινή και Γεωργία. 

Θάνος Σταθόπουλος 

The post ATP Cup: Ξεκίνησε η προετοιμασία στο Σίδνεϊ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα