Φέντερερ: “Δεν γύρισα για να χάνω στους πρώτους γύρους”

Ο Ρότζερ Φέντερερ έδωσε μια απολαυστική συνέντευξη σε γαλλικό περιοδικό και μίλησε για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση και τους στόχους που έχει θέσει για τους επόμενους μήνες.

Ο 39χρονος Ελβετός, δεν αγωνίζεται αυτές τις μέρες στο Μαϊάμι και προετοιμάζεται για την επανεμφάνισή του στο Tour, πιθανώς σε κάποιο μεγάλο χωμάτινο event. Εκτός και αν, έχει αποφασίσει να παίξει απευθείας στην grass court season.

Πάντως, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, δεν σκοπεύει να αγωνίζεται και να χάνει στους πρώτους

γύρους των τουρνουά. Γύρισε για να κερδίζει.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Θέλω να κερδίσω ξανά μεγάλα τουρνουά και να κερδίσω τους κορυφαίους τενίστες του κόσμου. Δεν γύρισα στο τένις για να αποκλείομαι στους πρώτους γύρους των τουρνουά.

Ξέρω τι πρέπει να κάνω για να φτάσω στο επιθυμητό επίπεδο. Μπορεί να ακούγεται σαν όνειρο, αλλά σας διαβεβαιώνω πως είναι ένα λογικό όνειρο.

Δουλεύω πολύ σκληρά στις προπονήσεις και νομίζω ότι ο κόσμος το αντιλαμβάνεται. Αν δεν δούλευα σκληρά, δεν θα επέστρεφα μετά από 14 μήνες απραξίας.

Δεν σταμάτησα ποτέ να παίζω όλους αυτούς τους μήνες. Γιατί η απραξία είναι πολύ δύσκολη. Εγώ έπαιζα όσο μπορούσα και προσπαθούσα να κρατιέμαι σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση γίνεται”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Φέντερερ: “Δεν γύρισα για να χάνω στους πρώτους γύρους” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα