Γλίτωσε το κάζο ο συγκινητικός Μεντβέντεφ (vid)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πράγματα στο κεντρικό κορτ του Μαϊάμι Masters με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ να σερβίρει για το ματς κόντρα στον Ποπίριν στο δεύτερο σετ, να χάνει τριπλό match point και το σετ πριν κερδίσει παίζοντας με κράμπες στο τρίτο σετ!

Η απόλυτη τρέλα στο Μαϊάμι!

Ολα έδειχναν ότι ο Ντανίλ Μεντβέντεφ θα έφτανε σε μια σχετικά ελεγχόμενη straight sets νίκη στην

αναμέτρηση κόντρα στον Αλεξέι Ποπίριν πριν έρθουν τα πάνω κάτω σε ένα θεότρελο ματς!

Ο Ρώσος προηγήθηκε με σετ και 5-3 του Ποπίριν όπου και σέρβιρε για το ματς, ο Αυστραλός δεν είχε φτάσει ούτε σε break point μέχρι τότε αλλά έσπασε το σερβίς του Μεντβέντεφ ο οποίος στη συνέχεια απώλεσε τριπλό match point στο σερβίς του Ποπίριν!

Ο Ποπίριν ισοφάρισε σε ένα rollercoaster tie break με τον Μεντβέντεφ να παίζει με πολύ έντονες κράμπες ειδικά από τα μέσα του τρίτου σετ και μετά αλλά με κάποιον τρόπο κατάφερε να κερδίσει, 7-6(1), 6-7(7), 6-4!

Αν έχανε, θα ήταν ίσως το μεγαλύτερο choking της καριέρας του, κέρδισε όμως σχεδόν με ένα πόδι στο τέλος του ματς, συνεπώς αυτή ήταν μια από τις πιο συγκινητικές νίκες της καριέρας του!

Eφόσον είναι κράμπες και όχι κάτι χειρότερο, έχει σίγουρα μια μέρα ξεκούρασης για να επανέλθει σωματικά κόντρα σε Τιάφο ή Λάγιοβιτς στον 4ο γύρο.

Αγωνιστικά πάντως πρέπει να παρουσιαστεί πιο σοβαρός μιας και παραλίγο να χάσει ένα ματς μέσα από τα χέρια του.

Ένα άλλο φοβερό του πρωινού προγράμματος ήταν, το δίχως άλλο, ο σούπερ αγώνας του Γιανίκ Σίνερ με τον Κάρεν Κατσάνοφ με τον Ιταλό να κερδίζει για δεύτερη φορά φέτος τον Ρώσο με 4-6, 7-6(2), 6-4 μετά από σχεδόν τρεις ώρες συγκλονιστικής μάχης!

MIAMI OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

Kώστας Αϊτάκης

The post Γλίτωσε το κάζο ο συγκινητικός Μεντβέντεφ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα