Φέντερερ: “Χρειάζεσαι και τύχη για το Calendar Slam”

Ο Ρότζερ Φέντερερ μίλησε για τον πρόσφατο τελικό του US Open, όπου ο Νόβακ Τζόκοβιτς απέτυχε να κατακτήσει το ιστορικό Calendar Slam και αναφέρθηκε στα προσόντα που πρέπει να έχει κάποιος για να το πετύχει.

Ο Ελβετός θρύλος, τόνισε πως τόσο ο ίδιος, όσο και ο Ράφα Ναδάλ έφτασε κοντά στο παρελθόν, στο να πετύχουν Calendar Slam,

όμως επεσήμανε πως χρειάζεσαι αρκετή τύχη για να το κάνεις.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Ήταν πολύ ωραίο που είδα τον Ροντ Λέιβερ στις κερκίδες του US Open, να παρακολουθεί τον Νόβακ, ο οποίος ήταν μια νίκη μακριά από το να ισοφαρίσει το ρεκόρ του και να κάνει Calendar Slam.

Έχουμε φτάσει και εγώ και ο Ράφα κοντά σε Calendar Slam στο παρελθόν, αλλά στην τελική χρειάζεται και η τύχη. Χρειάζεσαι επιμονή, σθένος, γενικά χρειάζεσαι τα πάντα για να το πετύχεις.

Είναι πιθανό στο μέλλον να φτάσει κάποιος κοντά σε αυτό, αλλά σίγουρα είναι δύσκολο. Πρέπει να ρωτήσουμε σίγουρα τον Ροντ Λέιβερ, τι πιστεύει για τον τελικό του φετινού US Open.

Ήταν στην 1η σειρά, όταν ο Νόβακ απείχε μόλις μια νίκη από το να κάνει Calendar Slam. Όλα όσα έκανε ο Νόβακ φέτος, ήταν απίστευτα”.

The post Φέντερερ: “Χρειάζεσαι και τύχη για το Calendar Slam” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα