Φελισιάνο: οι περισσότεροι θα προτιμήσουν Ρολάν Γκαρός!

Πεπεισμένος ότι οι περισσότεροι τενίστες, παρά τη “βίαιη” αλλαγή ημερομηνίας του Ρολάν Γκαρός, θα συμμετάσχουν εντέλει στο Γαλλικό Όπεν είναι ο Φελισιάνο Λόπεζ.

Ο 38χρονος τενίστας και tournament director του Madrid Masters που δεν θα διεξαχθεί φέτος, θεωρεί την απόφαση του Ρολάν Γκαρός ως “αναγκαστική λύση” ενώ η αίγλη του τουρνουά θα αναγκάσει τους περισσότερους να στραφούν σε αυτό.

“Ζούμε μια επείγουσα κατάσταση. Αν τα πράγματα καταλήξουν με τα δεδομένα που έχουμε τώρα, πιστεύω ότι ελάχιστοι τενίστες δεν θα πάνε στο Ρολάν Γκαρός.

Η ξαφνική αλλαγή επιφάνειας μας έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν, όταν παίζαμε Davis Cup. Αλλά ακόμα και η μετάβαση από το Ρολάν Γκαρός στο Wimbledon παλιά γινόταν σε μόλις δύο εβδομάδες, αυτό και αν ήταν ξαφνική αλλαγή επιφάνειας” επισήμανε ο Φέλι.

Ως tournament director του χωμάτινου Masters της Μαδρίτης, μίλησε για την αναγκαιότητα της ακύρωσης του τουρνουά που ήταν αδύνατον να διεξαχθεί υπό τις παρούσες δυσμενείς συνθήκες.

“Δεν υπήρχε κανένα περιθώριο να παίξουμε. Οι αρμόδιοι άνθρωποι για την οργάνωση είναι στεναχωρημένοι αλλά ξέραμε εξαρχής ότι τα σενάρια ήταν πολύ απαισιόδοξα. Ήταν ένα δυνατό “χτύπημα” για μας αλλά ήδη οργανώνουμε τη διοργάνωση για το 2021!” ανέφερε.

Κώστας Αϊτάκης

The post Φελισιάνο: οι περισσότεροι θα προτιμήσουν Ρολάν Γκαρός! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα