Εξιτήριο και για τον τελευταίο ασθενή στα γήπεδα του US Open

Επιστρέφει στην πραγματικότητα σιγά-σιγά το Billie Jean King National Tennis Center της Νέας Υόρκης, μετά την δίμηνη χρησιμοποίησή του ως νοσοκομείο, εξαιτίας της έξαρσης του κορονοϊού στις ΗΠΑ…

Την Πέμπτη πήρε εξιτήριο και ο τελευταίος ασθενής που είχε μολυνθεί από τον κορονοϊό και βρισκόταν σε καραντίνα στις εγκαταστάσεις του Αμερικανικού Major.

Το νοσοκομείο που δημιουργήθηκε στην έδρα του US Open,

χρησιμοποιήθηκε από τα μέσα Μαρτίου και για τους επόμενους δυο μήνες, βοηθώντας το σύστημα υγείας της Νέας Υόρκης να αντεπεξέλθει στην αντιμετώπιση των κρουσμάτων κορονοϊού.

Ο Διευθυντής του Billie Jean King National Tennis Center, Ντάνι Ζάουσνερ, έκανε γνωστό την Πέμπτη πως το νοσοκομείο χωρητικότητας 470 ανθρώπων, έκλεισε και επίσημα.

Τις επόμενες δυο εβδομάδες οι εγκαταστάσεις θα ετοιμαστούν για την επιστροφή της κανονικότητας στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και σιγά-σιγά θα πάρουν την μορφή τους για να φιλοξενήσουν το US Open 2020 (24 Αυγούστου – 13 Σεπτεμβρίου).

Πάντως, ακόμη υπάρχει αβεβαιότητα γύρω από το αν διεξαχθεί τελικά το τουρνουά ή όχι, αλλά και για το αν όντως φιλοξενηθεί στη Νέα Υόρκη, ή σε κάποια άλλη πόλη της χώρας.

Η τελική απόφαση της Κυβέρνησης θα ανακοινωθεί από τον Ντόναλντ Τραμπ μέσα στον Ιούνιο.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Εξιτήριο και για τον τελευταίο ασθενή στα γήπεδα του US Open appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα