Έβανς: Θετικός στον covid-19, αποσύρθηκε από το Τόκιο (vid)

Ένας ακόμη τενίστας και μάλιστα ο Νο1 της Μ. Βρετανίας, δεν θα βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες που ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα στο Τόκιο. Ο Νταν Έβανς ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram, ότι βρέθηκε θετικός στον covid-19 κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να αποσύρει τη συμμετοχή

του από τους Αγώνες. 

Θυμίζουμε ότι ο Βρετανός ήταν από την αρχή αρνητικός για τη συμμετοχή του στη φετινή Ολυμπιάδα, όντας προβληματισμένος από τα αυστηρά μέτρα που θα επικρατήσουν στην ιαπωνική πρωτεύουσα, αλλά και από το ότι ήταν αμφίβολη η παρουσία του κόσμου στις εξέδρες. 

“Δυστυχώς βρέθηκα θετικός στον covid-19 και δεν θα μπορέσω να προετοιμαστώ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Είμαι πολύ απογοητευμένος κι αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε απομόνωση ακολουθώντας τις οδηγίες της κυβέρνησης. Θέλω να ευχηθώ σε ολόκληρη τη βρετανική ομάδα καλή επιτυχία και ανυπομονώ να επιστρέψω στα κορτ σύντομα.”, ανέφερε η ανακοίνωση του 31χρονου.

Η νέα αυτή απόσυρση ήρθε περίπου 24 ώρες μετά από την ανακοίνωση της συμπατριώτισσας του Νταν Έβανς, Γιοχάνα Κόντα η οποία απέσυρε τη συμμετοχή της από το Τόκιο για τους ίδιους λόγους. 

British tennis player Dan Evans is out of the Tokyo Olympics after testing positive for Covid-19.pic.twitter.com/Ty6IFet8IZ

Sky Sports (@SkySports) July 14, 2021

The post Έβανς: Θετικός στον covid-19, αποσύρθηκε από το Τόκιο (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα