Έτοιμος για σάμπα ο Τιμ

Στο αγαπημένο του χώμα επιστρέφει ο φιναλίστ του Australian Open για το σπουδαίο ραντεβού στο Ρίο ντε Τζανέιρο

Μετά το εξαιρετικό του ξεκίνημα στη σεζόν και τη συμμετοχή στον 3ο τελικό Grand Slam της καριέρας του, όπου έφτασε μια ανάσα από τον τίτλο και τη νίκη επί του Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Ντόμινικ Τιμ

επιστρέφει στο ATP Tour και στην αγαπημένη του επιφάνεια, το χώμα.

Ο 25χρονος Αυστριακός, θα είναι το κορυφαίο όνομα του Rio Open που ξεκινάει τη Δευτέρα στην μεγαλούπολη της Βραζιλίας και θα προσπαθήσει να επαναλάβει τον θρίαμβο του 2017 όταν είχε κατακτήσει το τουρνουά, χωρίς να χάσει σετ.

Το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης και κάτοχος 16 τίτλων ATP, οι 10 εκ των οποίων στο χώμα, θα έχει ισχυρό ανταγωνισμό στο ATP 500 τουρνουά του Ρίο καθώς θα πάρουν μερικοί από τους καλύτερους χωματάδες στον κόσμο, όπως οι πρώην πρωταθλητές της διοργάνωσης: Ντιέγκο Σβάρτσμαν (2018), Πάμπλο Κουέβας (2016) καθώς και οι Μπόρνα Τσόριτς, Γκουίντο Πέγια, Κρίστιαν Γκαρίν, Φερνάντο Βερντάσκο, Λάσλο Τζέρε και Ντούσαν Λάγιοβιτς.

Ο Τιμ πέρυσι πήρε δύο τίτλους στο χώμα (Μπαρτσελόνα, Κίτσμπουελ) ενώ αγωνίστηκε στο δεύτερο συνεχόμενο τελικό του στο Γαλλικό Όπεν, γνωρίζοντας ξανά την ήττα από Ναδάλ.

Στη λίστα με τους πρώην πρωταθλητές του Rio Open, ανήκει και ο Βασιλιάς του χώματος, Ράφαελ Ναδάλ ο οποίος κατέκτησε το τουρνουά το 2014, στην πρώτη έκδοση της διοργάνωσης.

Η κλήρωση του κυρίως ταμπλό θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (15/02).

The post Έτοιμος για σάμπα ο Τιμ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα