Επιστρέφει στο Delray Beach ο Κύργιος – DRAW

Ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού ο Νικ Κύργιος και μπήκε στο κυρίως ταμπλό του Delray Beach Open στη Φλόριντα

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή η κλήρωση του Delray Beach Open, με το όνομα του Νικ Κύργιου να τοποθετείται στο πάνω μέρος ως top seed.

Ο 24χρονος Ελληνοαυστραλός, επιστρέφει στη δράση μετά τον αποκλεισμό του στον 4ο γύρο του Australian Open,

έχοντας πραγματοποιήσει ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα στη σεζόν με ρεκόρ 6-2.

Το Νο20 της παγκόσμιας κατάταξης, είχε αποσύρει τη συμμετοχή του από το New York Open λόγω τραυματισμού όμως φαίνεται πως έχει ξεπεράσει το πρόβλημα και θα δώσει κανονικά το παρόν στο ATP 250 τουρνουά στη Palm Beach.

Στον 1ο γύρο της hard court διοργάνωσης, ο Κύργιος θα αντιμετωπίσει τον ανερχόμενο Αμερικανό, Νο70 στον κόσμο, Τόμι Πολ που απέκλεισε στο 2ο γύρο του Australian Open τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, πριν αποκλειστεί στον επόμενο γύρο από τον Μάρτον Φούτσεβιτς. Προηγουμένως, είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Adelaide International, προερχόμενος από τα προκριματικά.

Σάντγκρεν-Τιαφό είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του Κύργιου στο 2ο γύρο ενώ στο quarter του Ελληνοαυστραλού υπάρχουν επίσης οι Κετσμάνοβιτς, Έντμουντ και Ουμπέρ.

Στο πάνω μέρος του ταμπλό επίσης και οι Τέιλορ Φριτζ, Τζον Μίλμαν.

Νο2 του ταμπλό είναι ο Μίλος Ράονιτς που θα έχει δύσκολη πρεμιέρα με αντίπαλο τον έμπειρο Αντρέα Σέπι ενώ Ρέιλι Όπελκα και Αντριάν Μαναρινό είναι οι πιθανότεροι αντίπαλοι στα ημιτελικά για τον big server Καναδό.

Υπερασπιστής του τίτλου είναι ο Ράντου Άλμποτ που κέρδισε τον Ντάνιελ Έβανς στον περσινό τελικό, σώζοντας τρία match point του αντιπάλου του και έγραψε ιστορία για το Μολδαβέζικο τένις.

Ο Άλμποτ θα παίξει με τον wild card, Τζακ Σοκ στον 1ο γύρο της φετινής διοργάνωσης.

DELRAY BEACH OPEN DRAW | DOUBLES | OOP (-7h)

The post Επιστρέφει στο Delray Beach ο Κύργιος – DRAW appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα