Εθνικό είδωλο ο Ρότζερ Φέντερερ

Ο Υπουργός αθλητισμού της Ελβετίας, χαρακτήρισε εθνικό σύμβολο του αθλητισμού τον Ρότζερ Φέντερερ

Είναι γνωστό ότι ο Ρότζερ Φέντερερ τυγχάνει τεράστιας αναγνώρισης, όχι μόνο από τους συμπατριώτες του αλλά από τη συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πρόκειται για τον τενίστα που έχει τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο του αθλήματος ενώ έχει καθιερωθεί ως ένας από τους πιο επιτυχημένους αθλητές στην ιστορία του παγκόσμιου αθλητισμού, βάζοντας το όνομά

του δίπλα σε αυτά των Πελέ, Μοχάμεντ Άλι, Μαραντόνα, Σουμάχερ και άλλων θρυλικών αθλητών.

Στο πλαίσιο προώθησης του Laver Cup τον ερχόμενο Σεπτέμβρη στη Γενεύη, ο Υπουργός Αθλητισμού της Ελβετίας, μίλησε για την τεράστια προσφορά του Φέντερερ στη χώρα.

“Η πόλη της Γενεύης είναι πολύ υπερήφανη που θα φιλοξενήσει το Laver Cup και θα συμμετάσχουν σε αυτό οι Ρότζερ Φέντερερ και Μπιορν Μποργκ, δύο παγκόσμια πρότυπα για τους νέους αθλητές. Είμαστε έτοιμοι να διοργανώσουμε ένα απίστευτο event που γίνεται πραγματικότητα χάρη στο εθνικό σύμβολο της Ελβετίας, τον Ρότζερ Φέντερερ” είπε χαρακτηριστικά ο Τιερί Αποτελόζ.

Τα εισιτήρια για το Laver Cup έχουν ήδη εξαντληθεί και χιλιάδες κόσμου θα παρακολουθήσουν την προσπάθεια της Team Europe να κρατήσει τα σκήπτρα της για 3η σερί σεζόν, κόντρα στην Team World.

Φέτος, στο Laver Cup θα επιστρέψει και ο Ράφαελ Ναδάλ, ένα άλλο παγκόσμιο αθλητικό σύμβολο.

The post Εθνικό είδωλο ο Ρότζερ Φέντερερ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα