“Επιβίωσε” ο Ζβέρεφ

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ τα βρήκε σκούρα κόντρα στον Ντομινίκ Κέπφερ, όμως συνδύασε με νίκη το ντεμπούτο του στο φετινό Noventi Open του Χάλε.

Ο Γερμανός χρειάστηκε 3ο set για να κάμψει την αντίσταση του συμπατριώτη του, όμως πήρε εν τέλει την πρόκριση για τον 2ο γύρο του δυνατού 500αριου τουρνουά, όπου θα αντιμετωπίσει τον Γάλλο, Ούγκο Ουμπέρ.

Μετά από μια ώρα και 47 λεπτά, ο Νο3 του ταμπλό επικράτησε με 6-4, 3-6, 6-3 και πανηγύρισε την 1η του νίκη στο γρασίδι μετά τις 20 Ιουνίου

του 2019. Τότε, είχε κερδίσει και πάλι στο Χάλε, τον Στιβ Τζόνσον.

Ο Ουμπέρ από την πλευρά του, τον οποίο θα βρει στον 2ο γύρο ο “Σάσα”, πραγματοποίησε σπουδαία ανατροπή απέναντι στον Σαμ Κουέρι, για να πάρει το εισιτήριο της επόμενης φάσης.

Μετά από δυόμιση ώρες μεγάλης μάχης, ο Γάλλος, Νο31 τενίστας στον κόσμο, επιβλήθηκε του πολύπειρου Αμερικανού με 4-6, 7-6(4), 7-6(5).

Ο qualofier, Άρθουρ Ρίντερνεχ, επικράτησε του lucky looser, Γιανίκ Χάνφμαν με 7-5, 6-3 και στον 2ο γύρο θα παίξει με τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι. Ο Χάνφμαν αγωνίστηκε στη θέση του Στέφανου Τσιτσιπά, ο οποίος αποσύρθηκε από το τουρνουά την Δευτέρα.

NOVENTI OPEN SINGLES DRAW l DOUBLES DRAW l OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Επιβίωσε” ο Ζβέρεφ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα