Επιστρέφει στη Μαδρίτη ο Dominator (pic)

Ο Ντομινίκ Τιμ επιστρέφει την ερχόμενη εβδομάδα στην ενεργό δράση, για να αγωνιστεί στο αγαπημένο του χώμα.

Ο Αυστριακός, μετά από απουσία ενάμιση μήνα από το Tour, θα κάνει το ντεμπούτο του για φέτος στην clay court season, αγωνιζόμενος στο Masters της Μαδρίτης.

Την αποκάλυψη ότι ξεπέρασε τα προβλήματα που αντιμετώπιζε και θα αγωνιστεί στην Ισπανία την επόμενη εβδομάδα, έκανε ο ίδιος μέσω των social media.

Ο

ημιφιναλίστ του 2019 στην Caja Magica, επιστρέφει στην επιφάνεια που τόσο πολύ αγαπάει και τόσο πολύ αγαπάμε να τον βλέπουμε να αγωνίζεται. Μένει να φανεί, σε τι αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται.

Σίγουρα πάντως, είναι μια θετική εξέλιξη για την πορεία του στη σεζόν, μετά από τις συνεχόμενες αποσύρσεις από τουρνουά, εξαιτίας προβλημάτων.

Από τα μέσα Μαρτίου έχει να αγωνιστεί ο Ντομινίκ, που μετά τον αποκλεισμό του στον 2ο γύρο του Dubai Championships, απέσυρε τη συμμετοχή του από: Miami Open, Monte Carlo Masters και Serbia Open.

Το 2021 διανύει άσχημη αγωνιστική περίοδο, μετρώντας σερί νικών-ηττών 5-4. Μόνο στο Αυστραλιανό Όπεν κατάφερε να κάνει διαδοχικές νίκες, φτάνοντας μέχρι την φάση των “16” του τουρνουά. Σε όλα τα υπόλοιπα τουρνουά που αγωνίστηκε, δεν κέρδισε δυο σερί ματς.

Η ανάρτηση του Τιμ που “πρόδωσε” την επιστροφή του στη δράση:

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Επιστρέφει στη Μαδρίτη ο Dominator (pic) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα