Κόντρα στη Σβιτόλινα η Σάκκαρη

17:36 3/7/2019 - Πηγή: Tennis24
Την Ελίνα Σβιτόλινα θα αντιμετωπίσει στον 3ο γύρο του Wimbledon η Μαρία Σάκκαρη. Η Ουκρανή, αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ, εκμεταλλεύτηκε την απόσυρση, λόγω τραυματισμού, της Μαργαρίτα Γκασπαριάν και πήρε την πρόκριση…

Μια ανάσα πριν τον αποκλεισμό έφτασε η Νο8 τενίστρια της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, καθώς η Γκασπαριάν έπαιζε φοβερό τένις για ενάμιση σετ.

Μέχρι δηλαδή, να πληγωθεί από τραυματισμό, δίνοντας τη δυνατότητα στην Σβιτόλινα να προκριθεί.

Ούτε σετ κέρδισε η Ουκρανή, αλλά παρ’ όλα αυτά θα βρίσκεται στον 3ο γύρο του ιστορικού, Βρετανικού Major, για να τεθεί αντιμέτωπη με την 23χρονη Ελληνίδα τενίστρια, την Παρασκευή.

Αυτό, γιατί η Γκασπαριάν είχε ένα μοιραίο ατύχημα, γλιστρώντας στο χορτάρι του All England Club, κι ενώ βρισκόταν μπροστά στο σκορ.

Είχε απολέσει μάλιστα και ματς πόιντ με το σκορ να είναι στο 5-7, 4-5 υπέρ της. Τελικά, εγκατέλειψε τον αγώνα στο 5-7, 6-5 και 40-15 υπέρ της Σβιτόλινα στο 2ο σετ του μεταξύ τους αγώνα.

Σάκκαρη και Σβιτόλινα θα αγωνιστούν ως αντίπαλες για πρώτη φορά την Παρασκευή, με την Μαρία να έχει μεγάλη ευκαιρία για μια σπουδαία νίκη-πρόκριση, απέναντι στην ντεφορμέ Ουκρανή.

WIMBLEDON CHAMPIONSHIPS WOMEN’S DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Κόντρα στη Σβιτόλινα η Σάκκαρη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα