NextGen Finals: Φις και Μεντζέντοβιτς στον τελικό (vids)

Άρθουρ Φις και Χαμάντ Μετζέντοβιτς εξασφάλισαν τα δύο εισιτήρια του τελικού των φετινών NextGen Finals μετά από τις προκρίσεις τους στα ημιτελικά της Παρασκευής κόντρα σε Λούκα βαν Ας και Ντόμινικ Στρίκερ αντίστοιχα. 

Ο Νο1 του ταμπλό και Νο36 του κόσμου Φις χρειάστηκε μία ώρα και

41 λεπτά για να ξεπεράσει το εμπόδιο του πολύ καλού φίλου και συμπατριώτη του, βαν Ας επικρατώντας με 2-4, 4-1, 4-3(1), 4-3(6). 

Allezzzzz

Arthur Fils defeats number 2 seed Van Assche to progress into the final at the #NextGenATPFinals! pic.twitter.com/JYpYfqnx2L

Tennis TV (@TennisTV) December 1, 2023

Ο Γάλλος τελείωσε τον ημιτελικό με 9 άσους (4 διπλά λάθη), κέρδισε το 87% των πόντων πίσω από το πρώτο service (39/45), ενώ εκμεταλλεύτηκε τη μία από τις συνολικά 3 ευκαιρίες για break (όπως ακριβώς και το βαν Ας). 

Τα πράγματα ήταν πιο…άκοπα για τον Μετζέντοβιτς, ο οποίος κατέκτησε το 1ο set με 4-3(5) και προηγήθηκε με 2-1 στο 2ο, με τον Στρίκερ να εγκαταλείπει λόγω τραυματισμού δίνοντας την πρόκριση στον Σέρβο. 

Get well soon Dom!

Dominic Stricker retires due to injury, sending @MedjedovicHamad to the final!#NextGenATPFinals pic.twitter.com/sbFsbwleFI

Tennis TV (@TennisTV) December 1, 2023

NEXT GEN ATP FINALS DRAWS & RESULTS | SCHEDULE (+1h)

The post NextGen Finals: Φις και Μεντζέντοβιτς στον τελικό (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα