Δεν παίζει Μόντρεαλ ο Τζόκοβιτς

Την απόσυρσή του από το Rogers Cup του Καναδά, ανακοίνωσε ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο

Χωρίς τον Νόβακ Τζόκοβιτς θα διεξαχθεί το πρώτο από τα δύο Masters προετοιμασίας για το US Open.

Το Rogers Cup του Μόντρεαλ, ξεκινάει στις 04 Αυγούστου και στη Βόρεια Αμερική δεν θα ταξιδέψει ο Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος επικαλέστηκε κούραση, από την υπερπροσπάθεια σε Παρίσι και

Λονδίνο.

“Λυπάμαι που ανακοινώνω πως δεν θα αγωνιστώ στο Rogers Cup. Με την στήριξη της ομάδας μου, αποφασίσαμε να δώσουμε περισσότερο χρόνο ξεκούρασης στο σώμα μου πριν επιστρέψω στο court. Λατρεύω τον Καναδά και έχω πολλούς φίλους εκεί που πάντα με κάνουν να αισθάνομαι σαν το σπίτι μου. Ανυπομονώ να επιστρέψω και να παίξω μπροστά σε όλους τους φιλάθλους στο Μόντρεαλ” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νόλε.

Ο 32χρονος Σέρβος έχει κατακτήσει τέσσερις φορές το Rogers Cup, δύο στο Μόντρεαλ (2007, 2011) και δύο στο Τορόντο (2012, 2016).

Πέρυσι, αποκλείστηκε στον 3ο γύρο απ’τον Στέφανο Τσιτσιπά, προερχόμενος από την κατάκτηση του τίτλου στο Wimbledon.

Η απόσυρση του Τζόκοβιτς φέρνει τον Ράφαελ Ναδάλ στο Νο1 του ταμπλό και ήταν ένα ακόμη μεγάλο πλήγμα για τους διοργανωτές, μετά και τη μη συμμετοχή του Ρότζερ Φέντερερ.

Εκτός, Rogers Cup όπως ήταν αναμενόμενο, έμεινε και ο Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο ο οποίος δεν έχει πιάσει ρακέτα, μετά την εγχείρηση στο δεξί γόνατο.

Ρισάρ Γκασκέ και Μίκχαηλ Κουκούσκιν, οι αντικαταστάτες των Τζόκοβιτς-Ντελ Πότρο στο κυρίως ταμπλό.

The post Δεν παίζει Μόντρεαλ ο Τζόκοβιτς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα