Έμαθε αντίπαλο ο Τιμ στο Μπουένος Άιρες – VIDEO

O επικίνδυνος Μαξιμιλιάν Μάρτερερ θα είναι το πρώτο εμπόδιο του Ντόμινικ Τιμ στο Argentina Open

Μετά τη Κόρδομπα, η χωμάτινη δράση στη Λατινική Αμερική μεταφέρεται στην πρωτεύουσα της Αργεντινής και στην παραδοσιακή έδρα του Argentina Open, το Buenos Aires

Lawn Tennis Club.

Τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκαν τέσσερις αγώνες για τον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό με τους Μαξιμιλιάν Μάρτερερ, Άλμπερτ Ράμος-Βινιόλας, q-Λορένζο Σονέγκο και Κριστιάν Γκαρίν να παίρνουν το εισιτήριο για τους “16” της χωμάτινης διοργάνωσης.

O Mάρτερερ, μάλιστα, θα χρειαστεί να παίξει το καλύτερό του αφού στο 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον υπερασπιστή του τίτλου, Νο1 του ταμπλό και αήττητο στο Argentina Open, Ντόμινικ Τιμ.

Το Νο85 του κόσμου, ξεκίνησε ιδανικά στο τουρνουά επικρατώντας με 6-4, 6-2 του γηπεδούχου, Φακούντο Μπαγκνίς που προερχόταν από τα προκριματικά.

Σπουδαίο ματς έγινε ανάμεσα σε δύο ανερχόμενους τενίστες, με τον Χιλιανό Κριστιάν Γκαρίν να κερδίζει στις λεπτομέρειες τον 18χρονο Καναδό, Φελίξ Οζέρ-Αλιασιμ.

Ο Γκαρίν, Νο93 στον κόσμο, επικράτησε 3-6, 7-5, 6-3 του αντιπάλου του και θα αποτελέσει τον αντίπαλο του Νο3 του ταμπλό, Μάρκο Τσεκινάτο στη φάση των “16”.

Ο Αλμπερτ Ράμος-Βινιόλας, κέρδισε 6-3, 6-4 τον qualifier Ροτζέριο Ντούτρα-Σίλβα και περιμένει έναν εκ των Φερέρ-Τζαζίρι στον επόμενο γύρο.

ARGENTINA OPEN DRAW | OOP (-5h)

The post Έμαθε αντίπαλο ο Τιμ στο Μπουένος Άιρες – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα