“Εκρηκτική” πρεμιέρα για Βαβρίνκα στο Ρότερνταμ! – VIDEO

Αφού “επιβίωσε” τριών set point στο πρώτο σετ κόντρα στον Μπενούα Περ, ο Στάνισλας Βαβρίνκα ανέβασε στροφές και με μια πολύ μεστή εμφάνιση προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του ABN AMRO Open στο Ρότερνταμ!

Η προηγούμενη εβδομάδα στη Σόφια ήταν ένα πισωγύρισμα στα όσα θετικά έχει δείξει ο Στάνισλας Βαβρίνκα αυτή

τη χρονιά στο τουρ.

Η ήττα και η κακή εμφάνιση κόντρα στον Μάριους Κοπίλ ίσως ήταν μια κακή παρένθεση για τον 33χρονο τενίστα ο οποίος ήταν πολύ βελτιωμένος στην πρεμιέρα του στο Ρότερνταμ κερδίζοντας τον καλό του φίλο Μπενουά Περ με 7-6(4), 6-1.

O Σταν έπαιξε πολύ καλό τένις, ωστόσο, το ίδιο ίσχυσε και για τον ιδιόρρυθμο Γάλλο στο πρώτο σετ το οποίο έχασε εν πολλοίς μέσα από τα χέρια μιας και απόλεσε τρία set point (τα δύο στο δικό του σερβίς).

Ο Περ έκανε πρώτος το break και είχε την πρώτη του ευκαιρία για το 1-0 στο σερβίς του Βαβρίνκα στο 5-3, ενώ ένα game αργότερα είχε ακόμα δύο set point στο δικό του σερβίς.

Αν δεν εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες σου κόντρα σε έναν Grand Slam winner όπως είναι ο Σταν θα το “πληρώσεις” και όντως η ανικανότητα του Περ να κλείσει το σετ του στοίχισε ουσιαστικά όλο το ματς αφού έχασε στη συνέχεια το tie break και το κυριότερο την όποια ψυχική ηρεμία και αυτοσυγκέντρωση είχε μέχρι τότε.

Το δεύτερο σετ δεν ήταν καθόλου ανταγωνιστικό με τον Σταν να “πλημμυρίζει” από αυτοπεποίθηση σε αντίθεση με τον Περ που δεν το πάλεψε καθόλου έχοντας προφανώς μείνει στην απώλεια του πρώτου σετ.

Ο Βαβρίνκα ενδέχεται τώρα να αντιμετωπίσει τον άνθρωπο που τον απέκλεισε στο Αυστραλιανό Όπεν, τον Μίλος Ράονιτς αν ο Καναδός κερδίσει την Τρίτη τον Φίλιπ Κολσράιμπερ.

Δευτέρα, 11/2: 1ος γύρος ABN AMRO OPEN

Wawrinka (Switzerland) beat Paire (France) 7-6(4) 6-1
Seppi (Italy) beat Goyowczyk (Germany) 7-6(3) 3-6 6-2
Kukushkin (Kazakhstan) beat Haase (Netherlands) 6-2 7-6(4)

ABN AMRO SINGLES DRAW | OOP (-1h)| TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post “Εκρηκτική” πρεμιέρα για Βαβρίνκα στο Ρότερνταμ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα