Ελπίζει για το US Open η Σερίνα

Η Σερίνα Γουίλιμας βρίσκεται ήδη στο στάδιο της αποκατάστασης και πλέον η συμμετοχή της στο US Open στο τέλος του Αυγούστου, είναι πολύ πιθανή όπως δήλωσε ο μάνατζερ της Αμερικανίδας και πρώην Νο1 του κόσμου, Τζιμ Σμόλερ. 

Η Γουίλιαμς τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του 1ου γύρου στο Wimbledon γεγονός που την ανάγκασε να αποχωρήσει από τη

διοργάνωση. Η 23 φορές κάτοχος Grand Slam δεν αποκάλυψε τη σοβαρότητα του τραυματισμού της, ενώ το ίδιο έπραξε και ο προπονητής της Πάτρικ Μουράτογλου. 

Το μόνο που αρκέστηκε να πει ο Μουράτογλου ήταν ότι ο τραυματισμός δεν ήταν τόσο σοβαρός από τις αρχικές εκτιμήσεις, συμπληρώνοντας ότι η Σερίνα περπατούσε κανονικά λίγες ημέρες μετά από την πτώση που είχε (γλίστρημα) στο Γουίμπλεντον. 

Ο Σμόρελ φρόντισε να καθησυχάσει τους φαν της 39χρονης δηλώνοντας ότι η πορεία της αποκατάστασης πάει εξαιρετικά ενώ φάνηκε αισιόδοξος για τη συμμετοχή της στο US Open

“Ελπίζουμε ότι θα δούμε την Σερίνα και πάλι στην αγωνιστική δράση. Ελπίζουμε ότι θα την δούμε στο US Open.”, δήλωσε ο Σμόλερ. “Πλέον έχει μπει στα στάδιο της αποκατάστασης και όλα πάνε εξαιρετικά.”, συμπλήρωσε. 

Η Γουίλιαμς μετράει 6 τίτλους στο US Open με τον τελευταίο να είναι το 2014, ενώ ο πιο πρόσφατος Major τίτλος ήταν στο Australian Open του 2017. 

Το τελευταίο Grand Slam της σεζόν, που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη θα διεξαχθεί το διάστημα 31/8-12/9. 

The post Ελπίζει για το US Open η Σερίνα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα